Opvarmning.

Opvarmning til hvad? Til at udføre opgaven, at skrive det næste kapitel om Ariane. Hvor hun nu ejes af en engelsk master. Og skal til England, og kapitlet hedder Harlech Castle. hun sender det i luften til sin Herre i aften, når hun har skrevet det, og Han sender hende 5 eller flere stikord, som hun kan bruge til næste afsnit. Samme strategi hun brugte selv for en lille pige der kedede sig.

Men hun tænker videre. Misbrug. Han sagde selv i deres opvarmnings periode, i de første måneder af deres forhold, at et forhold som deres ville være misbrug hvis der ikke var kærlighed ind i det. Kan man elske meget og lidt? Eller betyder at elske, at elske? ER der så forskellige slags kærlihed foruden den platonske og moderkærligheden, og næstekærligheden? Men mellem mand og kvinde, findes der forskellig slags? Utvivlsomt?

For i opvarmningsperioden, fortalte Han hende meget. Han skrev og skrev og snakkede og snakkede. Men gør det ikke mere. hun vidste intet om slavinder eller slavetøse, men vidste med det samme at det var noget hun ville elske. På den betingelse at være beskyttet og passet på.

Siden hen, har hun tænkt meget over at der er ikke ret mange forventninger eller krav hun gør til Ham. hun har skrevet og sagt det så ofte, at det er ved at klinge stumt og dødt. Og hun ved ikke om Han forstår. Kun to begreber

kommunikation og ærlighed (åbenhed)

Han siger “jeg forstår ikke” og hun siger “jeg forstår ikke”.

Skal en Herre og Hans slavetøs forstå hinanden? Nej. Det behøver de ikke. De skal bare være loyale.

slavetøsen har ikke altid givet sig tid til at læse de blogs hun læser fast, helt fra starten. Det er hun begyndt nu. Det er tidskrævende, men hun lærer meget. hun deler det op. Kan ikke klare det hele på en dag, men fordøje og reflektere over ordene og følelserne.

For hun ved at hun selv er følelsesladet sentimental, imens hendes modsætning af en Herre ikke er. hun handler før hun tænker og Han gør det modsatte. Han skal lægge en plan og tænke tingene før Han gør dem. Andet ville gøre Ham sindsygt usikker. hun derimod, er spontan og impulsiv.

hun hader at se Ham usikker og ydmyget. Derfor…

Derfor…må hun lægge en plan…

hun må tænke hvordan hun kan gøre sin Herre til en bedre Herre, uden at være dominerende. Hvordan kan hun tilrettelægge omgivelserne og sig selv, så hendes Herre får gode opvækstvilkår. Som at forberede de bedste vilkår for en bestemt blomst. Jord, lys, vand og luft.

Men kan hun blive den fuldkomne uselviske, eller er det bare en illusion? Ville hendes helende hænder, og hendes udtænkte og kærlige sind ikke bare føre til at gøre fuglen bedre i stand til at flyve ud af reden, da hendes enebarn gjorde det for et par år siden?

Skal hun oplære sin Herre? Men ikke Ham hende? Hmm…Rykkes der i balancen? Eller er den virkelige magt, bare hos den underdanige? Og føler den Dominante det nogle gange, og må derfor ekstremt udtrykke sin vilje og magt.

Det som Herren ikke formåede at oplyse sin slavetøs om, læste hun sig til på nettet. På udenlandske sider. Nogle påstande i retning af at den Dominante altid søger efter det Han ikke besidder, styrken og den underdanige søger altid det hun ikke besidder, ydmygheden.

Disse overvejelser betyder meget for slavetøsen, for hun vil forstå. Så hun kan dulme den dårlige smerte. 200 gange med det tynde spanskrør, heller en den dårlige smerte. At være såret. Afvist. Sat til side.

Men ak..lære, lære, lære…endnu engang må slavetøsen tænke før hun taler/skriver og huske hvad hendes Herre sagde engang til hende. Han gør det af kærlighed. Grunden til at Han vil have 5 dage fri fra hende, til sig selv, sin syslen og nussen derhjemme er af kærlighed til hende i blandt. For at bevare forholdet. For Han kender sig selv, og sine behov. Og ved at Han skal have lov til at sidde i sofaen, se cykelløb, spise når det passer Ham, hvad som helst. Slå en prut og falde i søvn uden at have samvittighed over at en lille slavetøs sidder et sted på en pude på gulvet. Han gør det for hende. For at bevare forholdet. Han sagde at Han ønsker at udvikle det. Han nævnte også ting der skal på plads, for magtbalancens skyld.

hun er ny slavetøs og Han er ny Herre. Så nu skulle hun være klar snart til at skrive på sin roman.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under overvejelser, slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s