Tro.

slavetøsen kan ikke sige at hun er troende. Ikke på den måde som da hun havde sin barnetro. På Gud og Jesus eller noget. Men hun tror på det gode i mennesket og kærligheden som drivkraft for alt på jorden. Det er kun modstætningen hadet som kan udslette. Så tror hun meget på skæbnen. hun tror at tingene på en mystisk vis er bestemt i forvejen. hun ved ikke hvorfor, men ofte har hun kunne fornemme situationer og hændelser, uden dog at kunne bevise. Og hun er overbevist om at Herren og hende er bestemt og ment for hinanden. Til allersidst, så mærker hun dog meget tit på sin krop, at når hun overgiver sig. Og ligesom holder op med at tro at hun skal styre og kontrollere alt i sit liv, så føler hun en lettelse og stort behag, som hun kalder ofte som lykkefølelse.

En slags tro på at andre magter end hendes selv styrer hende. Ikke fordi hun er uselvstændigt, eller ikke har en mening, men det gør det så meget nemmere at lære at være en underdanig slavetøs og måske slavinde for sin Herre.

hun elsker at være styret og kontrolleret af sin Herre, og blindt stole på at Han ved hvad er det bedste for hende. hun elsker at læne sig op ad Ham og mærke Hans styrke og Hans ubøjelige drift og klogskab. hun elsker alt det Han har, alt det Han kan give og være.

Før hun skrev det sidste afsnit som hun nu har sendt til Ham, tænkte hun netop på så mange ting i forholdet til hendes Herre. Han har aldrig forlangt at hun var perfekt. Han har altid accepteret at hun skulle lære, måske nogen gange den hårde vej, men at hun ikke var på endestationen. Men var i gang med selvanalyse, ændringer og forme sig selv i det billede Han ønsker hende. Han har også sagt utallige gange til hende, at Han skal nok sige til hende hvis Han er utilfreds. Udseende, opførsel eller noget andet.

Hendes problem er hendes utålmodighed og impulsivitet, som hun skal lære at sætte bånd på. hun forventer at Han er perfekt, og giver Ham ikke chance for at udvikle sig som Herre i sit tempo, på sin måde. hun vil bare have her og nu.

For et par, som Herren og Hans slavetøs er, så kendte de i virkeligheden ikke hinanden i dybden, da de startede dette. Men en kemi, og tiltro om at det vil lykkes var nok bygget på fælles intellektual dialog, som de begge så et potientale i.

De skal lære hinandens reaktioner, forme dem og dreje ind på det billede som de vil have, i deres fantasi. Fordi det er fantasien det bygger på, et billede de gerne vil opfylde og leve ud. Fælles billede, med det stærke modsætninger som en Dominant og en submissiv karakter har. Alt dette, blandet med forskellig baggrund og erfaring.

Det er utroligt, og virkelig dejligt for slavetøsen, at tænke at have mødt sin Herre. Lige som Han er.

hun ved at hun ville helst være gift Ham, bo sammen med Ham, være altid med Ham. Tjene Ham og krybe ind i Ham. Ændre sig selv til mindste detalje for at tilpasse sig Ham.

Men Han skal også lære. Han skal lære at hun må ikke have frataget sine privilegier fordi hun føler, snakker eller gør usynlige krav. For aftalen er spanskrøret, i stedet for den psykiske smerte.

Han skal have mulighed for at udvikle sin sadist i sig. Den forbudte sadist. Ligesom hun skal have mulighed for at udvikle sin submission, uden at miste sig selv og sin særegenhed.

Når hun tænker på den infantile reaktion hun har til tider, så tror hun at det er fordi, hendes nye rolle som slavetøs betyder en slags nulstilling af følelserne. På en måde som at starte forfra, og gendannes eller genopdrages. Så skal hun ned til bunden, ned til det inderste. Til det sårbare. Og dermed forstår hun nu hvorfor hun faktisk altid har været temmelig ulykkelig, for hun har altid haft disse benægtende følelser og trang i sig, men aldrig villet erkende det. hun tror jo bedre hun bliver til at finde den inderste kerne og submission, jo mere vil Han elske hende. Fordi hun ved godt hvad hendes Herre vil, og ikke vil. Men Han er altid tålmodig. Heldigvis.

Selv om hun er den søde, submissive og meget infantile, så er hun også meget fræk. hun er en liderlig tøs, som skriver meget frække liderlige historier for sin Herre, efter bestilling. Om torturkamre, kyskhedsbælter, pigesex and you name it. Han stille og roligt flytter hendes grænser, så hun sidder her drivvåd ved computeren. Men ved, at hun kan ikke bruge det til andet end fortælle Ham om det. For hendes liderlighed er Hans, forbeholdt Ham. Han råder over den, som Han råder over hendes krop, kusse og orgasmer.

En meget gammel træthed mærkes, og hun får denne umådelige lyst til at leve resten af sit liv lykkelig. Uden stress, bruge alt det lager af alt muligt. Viden, erfaring og meget meget andet, til at leve livet i ro og mag. Med Ham og til Hans fornøjelse. hun får lyst til at gøre noget for at Hans liv kan blive behageligere og bedre.

Hjælpe Ham med Hans drømme, som Han hjælper hende med hendes drømme. Måske er det endnu en sentimental utopi.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under lykke, overvejelser

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s