Revideret kontrakt.

Nu har slavetøsens Herre revideret kontrakten, sammen med hende. Gjordt den enklere. Smidt noget ud og sat noget ind. Nu er der 9 punkter, og otte af dem starter alle med “slavetøsen skal altid”. Det sidste punkt er så bare om en mulig ophørelse af deres forhold, som hun selvfølgelig ikke vil tænke på, men det er der.

Det er en lettelse at få så enkle regler, som “at hun skal altid”, i stedet for noget der muligvis kunne tolkes. hun i sin tid publiserede den gamle kontrakt her på siden, uden at bede om tilladelse fra sin Herre, men det er ikke muligt nu.

For et punkt drejer sig netop om, at hun skal altid være diskret om Herrens og hendes forhold.

Derfor vil hun nu slå streg i sandet og skrive anderledes på bloggen her. hun vil ikke længere vende vrangen ud på sig selv, skrive om sin Herre, og offentliggøre alle de negative tanker hun har haft omkring sig selv, sin Herre og deres forhold. Så hun vil bruge bloggen på en anden måde.

Et andet punkt er, at hun skal altid efterleve protokollen, som også kommer under revision. Som vil betyde, at hvis hun er i tvivl om noget mht sin Herre, så må hun bede om en dialog med Ham.

Hendes frustration omkring, at ikke kunne være med sin Herre altid, og ikke bo sammen med Ham. Og at have det godt, bliver taget fat om, på forsøgsbasis med nogle ting som Herren foreslog, og så må de tage den derfra. Så hun ikke skal bruge så meget energi i, at være ulykkelig, men heller bruge tiden konstruktivt.

Da Herren kom hjem til hende i mandags og hentede hende her til Residenzen, var det som at ikke have set Ham i mange måneder, selvom det kun var 5 dage. Hendes krop dirrede ved mindste berøring og blik og det var dejligt, og skal bruges for at udvikle og gøre deres forhold spændende og samtidigt stærkt og godt.

slavetøsen har en dejlig klog Herre, der er uendelig god ved hende. Og fremover må hun lægge sit liv yderligere i Hans hænder.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed, lykke, tilfredshed, tillid, tryghed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s