Den evige længsel.

Efterhånden som tiden går og lyden fra telefonen ikke klinger, begynder det hele at vakle igen. Vakle og vakle og føles som et maveonde, et greb om brystkassen og et tag i nakken.

Men alligevel, hun ved at det kommer, lidt senere, når Han skal i seng. Alene i teltet. Iskold på den store madras, de købte sammen, indpakket i det søgrønne lagen. hun føler sig sat ud af spil. Men det er vilkårene. Betingelserne.

Han tog hårdt om hende så hun troede at hun ville ind i Ham, ikke ubehageligt, men godt. Det var var som hun tilhørte Ham for evigt. Det var i går. Det føles som for en uge siden.

Længslen er stor og savnet er stort.

Dagen brugte hun så til at gøre rejseplaner. Booke flere hoteller her og der i en rute, til Ham, eller? Her i Danmark eller måske bare lade være og prøve at finde en strandrejse, for sin snart blege krop. Nej hun vil pleje sit sind her i DK, køre over Storebælt og besøge nogle derover, imens Han ferierer med sine børn i regnen. Så kan hun køre i regnen og se på seværdigheder i DK.

Og håbe at lyden fra telefonen klinger som lovet. Og holde den dårlige smerte ude. Smile, være glad, og vide at det kommer. Lyden fra telefonen, når der kommer en sms. hun ved det kommer, for nu sender hun Ham en tankebesked til Danmark. Hvor Han er.

Og den kom, og Hans telefon opfører sig mærkeligt i regnen, og sender ikke og så pludselig mange. Den klang elleve gange med den samme besked ha ha.

Men angsten er væk, pist væk. Og nu vil hun sove roligt, og drømme om at hun kan holde om Ham, liste sin hånd ind i Hans sovepose og gøre ting ved Ham. Fantasere en campinghistorie. Han har også lovet hende en campingtur snart sammen med hende, tætpakket i et koldt telt. Dejligt. Så måske skal hun bare holde inde, med den lange rejse i næste uge, og bare satse på at skulle sammen med Ham her til efteråret, når vejret bliver bedre. Det må det jo blive. hun elsker Ham af alt sit hjerte.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under lykke, overvejelser

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s