Ansvar.

hun har få grænser. De er alle hos Ham. hendes grænser. De er til fri benyttelse og afprøvelse og udvidelse, for Ham.

Men de få grænser hun har og må bøje sig i støvet for, er hendes egen sindstilstand når hun ikke er sammen med Ham eller er i Residenzen.

Slavinder igennem mange mange år kan klare nogle dage, og er meget hærget af det eller må lide i deres stille sind. Men den lille slavetøs her, må indrømme for sig selv og alle, at hun ikke kan klare det. Her må hun stå af. hun kan ikke klare sig uden Ham i længere perioder. hun ved ikke hvorfor, forstår det ikke og kan ikke gøre noget ved det. hun har forsøgt, at være modig og dygtig, men hun kan ikke, her og nu.

hun har overgivet sig Ham, som Hans ejendom. Han vil have hende 24/7 og så vil Han også tage ansvar for hende 24/7. Det ansvar hun har må skæres ud i pap for hende. For hun kender det ikke. hun kan ikke både have ansvar og ikke ansvar. Hvis så er, så må det være tydeligt. Ingen tvivl. For hun kan ikke klare det. Han har selv sagt at Han vil ikke risikere at hun sætter forholdet i en ustabil situation. Derfor må Han udtænke en plan. Det er Han også god til. Der må hun hjælpe Ham, så det virker.

hendes natur kalder på forudsigelighed og vished. Ikke kontrol. Men at vide og mærke og kunne forudsige. Datoer og tider. hun kræver ikke eller forventer for hun er sikker. hun er Hans og Han vil hende. hun vil ikke spekulere eller analysere over hvorfor hun ikke er blevet vist frem til alle, og ikke må deltage i alt Hans liv. For så fortolker hun bare. Han må selv forklare det, eller vide hvorfor. Men hun har fået ret i den nye protokol, om at skrive om sine oplevelser men dog kan Han vælge at overse dem eller efterkomme. hendes ønsker. Det vil så betyde endnu mere ærlighed. Eller rettere, rigtig ærlighed. Helt ned i det inderste, selvom det viser vaniljekvinde-følelser. Man kan ikke ændre på noget man ikke indrømmer er tilstede. Dvs hvis hun ikke indrømmer sine inderste tanker, så kan de ikke ændres. De negative tanker skal ud, lægges på bordet. Bearbejdes og ændres. Ikke lukkes og slukkes.

hun vil ændre sig i Hans billede. Være den Han ønsker. Og indrømme sin ulydighed og tage sin straf.

Skriv en kommentar

Filed under overvejelser

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s