Hans ubeskårede ejendom.

Det blev ikke til pisk, smerte, afstraffelse eller noget som helst. Men derimod børn, hygge, latter, oprydning og meget stille men beslutsom og dejlig sex. Så børnene ikke hørte. Dejligt for slavetøsen. Vidunderligt.

I aften vil de være alene. Så forhåbendtligt får Han sit behov tilfredsstillet. Behovet for at vise sin magt. Tage et instrument i hånden og bruge det på sin kvinde Han vil kalde slavetøs og måske slavinde en dag. Hende der forguder Ham, og elsker hver en lille centimeter på alt det Han gør, siger, står for og er.

Ufatteligt i en sen alder at møde sin drømmemand. Og være mærkeligt ked af at det ikke var allerede meget tidligt og meget før, så hun kunne bære mange børn for Ham. Men ak,…sådan skulle det ikke være men her og nu.

Nye tiltage og tilføjelser til protokollen har Han arbejdet på i sidste uge. Hendes beføjelser og initiativ begrænses yderligere og reglerne er strammet op. Nu må hun afgive sin suverænitet fuldstændigt. Give Ham fuldstændig magt og bestemmelse over sig. Samtidig har Han skrevet sit ansvar op. Han, som skriver om sit ansvar, overholder det. Fanstastisk person. Dejlig mand. hendes Herre. hendes ALT. hendes livgiver og elsker. hun har ikke en mening eller kan diskutere, men hun kan spørge for at forstå. Og det vil hun. Så Han ved at hun er sårbar, uendelig sårbar. Og det kan virke som en snebold, med et bump til sidst.

Den eneste magt hun har er at holde sig smuk, velplejet, velfungerende, trænet og underdanig. Uden at det koster noget. Og det er en stor magt, som virker. Kvindelister. Lade Ham begære den underdanige, blide, rare og smukke. Hver en detalje. Men Han bestemmer. For en smuk kvinde er Hans værk. Jo mere Han tager sig af hende jo smukkere bliver hun.

Underkastet, stille og tavs og meget underdanig, vil Han have hende. Så vil Han hende. Intet kan konkurrere det. Intet.

Nu er hun klar over sin submissive karakter, som er så gennemtrængende, at hun altid giver sig selv skyld for alt. hun kan altid blive bedre, og det kan hun. Meget bedre. Den pulsende energi Han har, smitter og overføres til hende. Hans uendelige livslyst og glæde afspejler sig i al den drift der er. hun er også klar over at Han ønkser ikke vaniljekvinden i hende. Tænder ikke på hende. Kun den underkastede.

Han vil hende, Han vil hende, Han vil hende. Med det som ledetråd vil hun kunne kæmpe igennem alt. Gøre alt. Men dog ikke alene. Han skal udarbejde en plan om hvordan hun skal kunne klare sig uden Ham og Residenzen. hun ved at Han vil gøre det. Han er perfektionist. Meget nøjagtig og klog. Han vil udarbejde en plan, så Hans ejendom vil kunne trives og være lykkelig. Dels for så vil hun kunne behage Ham yderligere. Og fordi Han vil hende.

 

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed, kontrol, lykke

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s