TPE og sikkerhed

slavetøsen læste engang en kommentar på en blogside om  at D/s skulle vokse ud af kærlighed som hele tiden skulle være basen. Og vedkommende mente ikke, at varig kærlighed var vokset ud af en fælles interesse for D/s.

Disse kommentar sidder som klæbet fast til slavetøsens hjerne og får hende til at tænke igen og igen. Men også lukke ude. For det sidste i kommentaren er tilfældet i Herrens og hendes forhold. De besluttede før de følte noget. En beslutning bygget dog på kemi, interesse, følelse. Men ikke kærlighed. Men en stærk følelse og det kunne ikke gå hurtigt nok.

Allerede tredje eller fjerde gang de var sammen, fik hun besked på at tage rødt lingeri på. Halvåben bh med strømpeholder og helst en ouvert. Meget frækt for den uskyldige første-gangs slavetøs. Og Han sagde senere da hun knælede i sofaen med et lille rødt halstørklæde om øjnene, underdanig, villig og liderlig at det var der Han vidste Han ville have hende.

Men hvad fik hende at ville gøre det. Det uendelige frække, bryde sine grænser. Og så gik det derudaf. Hurtigt, med kontrakt og bdsm. Det startede og udviklede sig. Og nu elsker hun hver en knogle i Ham. Kan ikke undvære Ham. Og forsøger at finde ud af hvorfor hun bliver så umulig når hun ikke er sammen med Ham.

I hvertfald er hun nået derhen i sine tanker at hun ved nu at det drejer sig ikke om at være så umulig at ikke være sammen med Ham altid. hun kan godt klare det i kortere perioder. Men det er mere kontakten. Og sikkerheden. hun ved at hun skal have daglig kontakt, andet ville være dødsdom for hende. Og sikkerheden har hun forsøgt at analysere på. Den slags følelse at føle sig sikker på at hun er Hans, og at Han vil hende. hun indrømmer, at det er sjælden at sådanne tvivl kan læses i andres slavinders eller tøsers blogside. Og hun synes det er pinligt, efterhånden, når hun læser det. Og tænker at de andre tænker nok, at hun bliver bare misbrugt.

Men det er ikke tilfældet. hun er ikke misbrugt. hun går ind selv og indviliger. Men et eller andet sted tror hun at det har noget med selvværd at gøre. Et selvværd som i tidlig barndom, pga svigt og ondskab, er blevet svækket og svær at få bugt med i sådanne situationer.

I denne forbindelse tænker hun hvad der skulle til. For at føle sig sikker. Total overgivelse og total underkastelse hele døgnet rundt, altid. TPE. Det har hun gjordt, eller har hun. Spurgte hun Ham i går morges, da hun ringede for at…eller spurgte hun Ham og ventede på svar da hun besluttede…hun beslutter, og gør.

Så total power exchange skal være gensidig. Hvis hun giver sig, så skal alt modtages og tages ansvar for. Han har netop for kort tid siden skrevet om at Han er bevidst om det ansvar Han har, når hun overgiver sin suverænitet.

Når hun overgiver sig Ham, alt, sin krop, sind, tanker, økonomi, vilje og alt. Så må Han styre alt. Kontrollere og styre og hun må være 100% sikker på at Han ved bedst. Lade være med at gå af stien. Miste fokus, begynde at styre og kræve. Usynligt.

hun har truet Ham og provokeret til afgrundens rand, hvor Han har svært ved at tilgive. For Han tror på det. Når hun ikke mener det. slavetøsen har ikke kompetencer til at true, det er tomme ord. Som når datteren truer at ville hjemmefra, og lader som. Det er det samme med slavetøsen. Men datteren bliver tilgivet hundrede gange, fordi hun er elsket. slavetøsen bliver tilgivet 2 gange fordi hun er…

Den sikkerhed slavetøsen søger bygger på den kendsgerning at hun ikke bor med sin Herre. Og at Han ikke fortæller hende direkte tingene. Som hun har behov for. hun må spørge om dem. Hvornår ses vi næste gang? Eller…Så ved hun ikke, …

Og i sit submissive, kvindesind, som måske er vaniljeagtigt stadigvæk, tænker hun at hvis Han elskede hende så ville Han sørge for at informere hende, sørge for hendes sikkerhed, sørge for at hun er glad, tilfreds og trives. Og finde ud af hvad der skal til for at hun kan trives. Ikke tyve orgasmer. Men tillid og nærvær og sikkerhed. Og også tyve orgasmer uhm… :-)Men slavetøsen er ikke hendes Herre. Og Han tænker ikke som hende. Han er sikker på hende. Han ved nøjagtigt hvor Han har hende. Men er hun sikker på Ham? hun stoler på Ham og har tillid til Ham, men hun ved sig ikke sikker. Hvornår kommer der lokkeduer, eller hvornår kommer der andre interesser.

Det er en hårfin balance for mennesker som møder hinanden i en sen alder, og indleder et meget intenst Bdsm forhold for første gang, med god og dårlig baggage fra livets hårde skole. slavetøsen er klar over at fordi hun er et følelsesmenneske og Han den rationelle, så vil der altid være usikkerhed. Selvom hun blev bundet fast til Ham, boede sammen med Ham, var gift med Ham og var sammen med Ham altid, så ville der altid være usikkerhed. Der er aldrig garanti.

Men hvis hun har behov for garanti, for at kunne ånde roligt og trives og blomstre som hun ønsker og har fortjent, så må der på en eller anden måde laves en pagt. En pagt som overgår kirkens eller aftalens præmisser. En pagt, de begge er tilfredse med, som viser at det er altid. En sikkerhed, som føles og er til at mærke på.

I virkeligheden tror slavetøsen at den pagt er ved at dannes. Nogle usynlige tråde, som dannes efterhånden som Herren og Hans slavetøs lærer hinanden at kende. Deres potientialer og begrænsninger. De ser muligheden hos hinanden, og mærker samhørigheden efterhånden som tiden går. Så de bliver et levende eksempel på den sidste del af ovenbeskrevne kommentar. Herren sagde engang til hende i starten, at hvis hun bare gjorde som Han sagde, overholdt kontrakten, så ville Han altid sørge for hende og hun kunne altid føle sig sikker. hun ved ikke om det stadigvæk gælder, men efterhånden som hun lærer sin Herre at kende, så ved hun at Hans ord er lov. Når han siger noget, så ændrer Han ikke mening. Så det gælder nok stadigvæk. Så hun må koncentrere sig hele tiden om at overholde kontrakten, og protokollen som også bliver revideret. hendes sikkerhed bliver ikke i fare, hvis hun overholder. Og hvis der er nogen tvivl, kan hun skrive om sine oplevelser og Han kan overveje det. Men hun ved at ændringerne ikke sker over en nat. Gode ting sker langsomt. Og…

Herren har lovet, at Han vil opdrage hende til at være som Han vil at hun er. Et løfte er en slags begyndelse til en pagt. hun overgiver sig, for hun ved at Han vil det bedste, og hun ved også at Han har forstand på det. Som hun ikke har. 😉

Reklamer

5 kommentarer

Filed under slavetøsverden, tilfredshed, tillid, tryghed

5 responses to “TPE og sikkerhed

 1. Misbrug er det sidste jeg tænker når jeg læser dine ord. Det ligger mig så fjernt at tolke misbrug ind i dine ord og jeg bliver helt overrasket over at læse det her.

  Vi har alle vores måde at dele ud og formulere os på, vi er heldigvis ikke ens og det gør for egoistiske mig, at jeg kan læse og lære lidt hele tiden, få åbnet mit blik og se klarere, forstå lidt mere og bedre andre og i høj grad mig selv.

  “Og Han tænker ikke som hende. Han er sikker på hende. Han ved nøjagtigt hvor Han har hende. Men er hun sikker på Ham? hun stoler på Ham og har tillid til Ham, men hun ved sig ikke sikker. Hvornår kommer der lokkeduer, eller hvornår kommer der andre interesser.”
  …Skriver du og jeg kan ikke lade være med at tænke og spørge – om hun er sikker på sig selv og om hendes usikkerhed er at finde i hende selv?

  kærligst lilleQ

 2. Hans Kvinde

  Kære dig,
  du skriver.
  “slavetøsen læste engang en kommentar på en blogside om at D/s skulle vokse ud af kærlighed som hele tiden skulle være basen. Og vedkommende mente ikke, at varig kærlighed var vokset ud af en fælles interesse for D/s.

  Disse kommentar sidder som klæbet fast til slavetøsens hjerne og får hende til at tænke igen og igen. Men også lukke ude. For det sidste i kommentaren er tilfældet i Herrens og hendes forhold. De besluttede før de følte noget. En beslutning bygget dog på kemi, interesse, følelse. Men ikke kærlighed. Men en stærk følelse og det kunne ikke gå hurtigt nok.”

  Jeg kan godt huske den kommentar. Tror ovenikøbet, at den kom fra mig. Men her har du taget den ud af den sammenhæng, som den blev til i. En anden blogger havde taget emnet op omkring, hvorfor der var så mange flere par i BDSM-verdenen, som gik fra hinanden i forhold til vanilla-verdenen.
  Mit bud på et eventuelt svar var så, at der i BDSM-verdenen også er mange forhold, som oprindeligt er baseret på BDSM og startet med det som fælles grundlag. Når parret så lærer hinanden bedre at kende, kan det godt være, at sandsynligheden for et fælles grundlag *udenfor* BDSM smuldrer.

  Hvorimod hvis parret først tager BDSM til sig senere i parforholdet, er fundamentet lagt i forvejen for et fælles grundlag udover BDSM – og det kan betyde, at det holder (længere).

  Når alt det er sagt – så gjorde jeg mig også umage for at forklare, at jeg dermed IKKE sagde noget om, hvad der var rigtigt og forkert. Jeg udtalte mig bare ud fra spørgsmålet om, hvordan det mon kunne være, at der var flere brudte parforhold indenfor BDSM end i vanilla-parforhold. Jeg er sikker på, at der er masser af parforhold, som starter ud med BDSM – og hvor kærligheden vokser efterfølgende … parforhold, som holder. Fordi det viser sig, at der er grundlag for et fælles samliv på flere områder end kun BDSM.

  Det lyder jo i hvert fald som om, at du og din Herre er ved at finde hinanden og melodien – stort tillykke til dig og jer. Super godt 🙂
  Glæd dig over den glæde, du har, tænker jeg. Grib ud efter den og nyd den nu. For det er nu, du har den. Du kan ikke nyde den med tilbagevirkende kraft og den kan heller ikke nydes på forhånd. Den skal nydes lige i det ‘nu’, den er der. Og så er der ikke så meget tvivl tilbage. For den ER der jo.

  Kærligst,
  Hanne

 3. Kære Hanne Hans Kvinde

  Mange tak for din kommentar. Men det var ikke en henvisning til din kommentar, men tak alligevel. hun hentede kommentaren et andet sted hvor tøsen netop havde afsluttet et forhold til sin herre og var dybt ked af det. Men din kommentar ville slavetøsen også gerne læse. hun vil lære.

  Men selvfølgelig har du ret, hun tvivler ikke på at Herrens og hendes forhold er i gang med at vokse, men hun forsøger at forklare sin sindtilstand og følelser i de perioder hun ikke er sammen med sin Herre, som hun ikke bor med.

  Det kan være perioder af forskellig varighed, og hendes Herre har imødekommet hendes tilstand ved at forkorte dem, selv om hun så bare tilbringer én dag i Residenzen nogen gange. Og hun føler dyb glæde og tilfredsstillelse når hun er sammen med sin Herre, og har skrevet meget om det. Men hun forstår ikke sig selv, når hun ikke er sammen med Ham. Og hun forsøger at forstå. Men må nok bare overlade det til Ham alligevel, og tro på at Han håndterer det.

  Hilsen fra Hara

 4. Kære LilleQ

  Også mange tak for din kommentar. hun tror at du har meget ret i at det nok er hendes egen usikkerhed som er grunden for alle de skriv og klageri. Utvivlsomt er der også sproglige finesser der mangler hos den to-sprogede slavetøs.

  slavetøsen har ledt og ledt på nettet hvad angår blogindlæg hos slavetøse/slavinder som ikke bor sammen med deres herrer. Og ikke fundet meget. hun leder efter svar for at kunne blive bedre. For hendes tvivl går ud over hendes Herre. Måske er hun bare egoistisk og tænker hele tiden på sig selv og sin trivsel, sin tilstand i stedet for bare at tømme tankerne og overlade alt til Ham. I den hastighed og rækkefølge Han vil. Det ender nok med det ;-). Det er så den totale overgivelse.

  Måske snakker man forbi hindanden i virvar af ord. hun ved det ikke rigtigt, men heldigvis er der ikke nogen regler og love inden for denne verden som forbyder tanker og følelser. Som i den anden verden. Hvis du forstår hvad hun mener.

  slavetøsen er en af dem, som kan læse sin egen tekst på et senere tidspunkt og spørge sig selv “hvorfor skrev jeg det her?”.

  Mange hilsner.

  • Din sidste linie.. den kender jeg så godt 😉 Det har jeg også ofte spurgt mig selv, når jeg er faldet over ældre indlæg fra min hånd. 😉

   Men når man kan tænke sådan, tager jeg det som et godt tegn..

   LilleQ

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s