Det var i går…2 år akkurat.

hun tog sin lilla vide kjole af og stod foran Ham i sit lilla undertøj. Uden at blinke. Men alligevel. Så tog hun undertøjet af og stod nøgen. Foran Ham for første gang. Han tog også sit tøj af, hun hjalp Ham. De kyssede og lagde sig i sengen. De havde lige aftalt at indlede et forhold. Et seksuelt forhold. De var udsultne begge to. Og trængte til sex. Et sex-forhold.

Han blev ved med at sige at det skulle være uden forpligtelser. Andet gad Han ikke, alt det der med at kræve og forpligte sig. Selvfølgelig syntes hun. hun var en selvstændig, liberal og meget åben kvinde. hun gad heller ikke forpligte sig. Eller bo med Ham.

Anderledes blev det for hende, i hvertfald. Og det var i går, akkurat 2 år siden. hun forsøgte at skrive i går, men ordene snubler for tiden.

De lagde sig tæt, hun med ryggen i mod Ham. Han holdt om hende tæt, og hun vendte sin mund mod Hans og de kyssede. Inderligt og vådt. Han kyssede dejligt. Faktisk blev hun grådig. Men Han var stille og holdt om hende og lovede Han ville beskytte hende og passe på hende. hun mærkede Ham ved siden af sig tæt, da hun faldt i søvn. De havde ikke haft sex.

Da hun vågnede var Han væk.

Og nu ved hun ikke om hun skal føle glæde eller sorg.

hun foretrækker glæden. For hun ved nu. hun glæder sig til at se sin Herre som er sikkert meget træt nu efter en lang lang dag. Han sover sikkert. Og så sender hun en fe til Ham for at hviske i Hans øre hvor meget Han betyder for hende, og hvor meget hun elsker Ham :-*:-*:-*

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s