Drømmebillede.

hun tænker på sit drømmebillede eller vision. Det gamle er ved at krakalere. Fordi der er kommet nye ting ind i hendes liv. Det gamle blev altid, uanset om hun oplevede nederlag, eller gode ting i sit liv. Det gamle drømmebillede var en efterfølger af en vision eller drømmebillede, som dannedes meget tidligt i hendes liv. Men det sidste er så småt krakeleret efterhånden som hendes overgivelse som slavetøs er blevet virkeliggjordt. For hende. De færreste kan se det. Men nogen kan, og det kan mærkes.

Da hun stod lige pludselig alene, gravid, lavede hun et drømmebillede som hun ville efterleve, og have som et mål i sit liv. Og hun gjorde det. Uddannelse, karriere, penge, lejlighed, bil og velstand. Rejser, tøj og selvstændighed som ikke var til at tage fejl af. Alt alene.

Men så skete det for to år siden, at hun var sammen med Ham. Kendte Ham før, og havde længe inden følt den særlige trang til beskyttelse, når hun var i nærheden af Ham og som Han faktisk påtog sig overfor visse personer. Det tog lang tid at acceptere og tro at Han ikke var sådan overfor alle, men overfor hende. Måske over for få andre, men hun fik Ham. Sidenhen gjorde hun sig klar over at det mange kvinder trængte til var den slags bekyttelse. En følelse af at blive taget af og passet. Men det når ikke til dybden. Herren ville ikke kunne beskytte de kvinder helt ind til dybden. Men kan Han overfor sin slavetøs? Ligesom Han gør overfor sin datter?

Og så er situationen nu således at nogle store ændringer i hendes liv står for døren. Drastiske ændringer som har været under opsejling siden tidligt i foråret. hun bliver arbejdsløs. Og nu sker det og hun føler at hendes drømmebillede krakelerer. Det duede heller ikke, fordi det var uden en mand. hun legede en mand  selv og skulle klare det hele i mere end 20 år. Og nu vil hun ikke have det drømmebillede mere. Men det er ikke sådan at løbe fra. For det er hvad hun er og var.

Men det billede som tager nu overhånden er ikke lavet af hende selv. Men af Ham. Han har lavet et nyt billede for hende. Men er Han klar over det? Og hvor mærkeligt det end lyder, så tror hun at al hendes ulykke i dag skyldes at det drømmebillede ikke er lavet færdigt. hun har ikke et helt billede af den vision, fremtid som hun skal leve efter. hun har måttet vente indtil Han gav besked på hvornår de skulle ses. Sidste år blev der en forudsigelighed, som betød en protokol hvor der var foreskrevet nogle pligter som skulle udføres ugentligt. Dette betød at undtagelsesvis mødte hun hver torsdag i Residenzen og hver anden weekend.

Ikke fordi hun ikke kan være i nuet, men hun har behov for mål. Ingen er ens, men hendes behov er en vis forudsigelighed. At ville noget og kæmpe sig derhen.

Her på det sidste har hun været meget optaget af at ikke at kæmpe. Men bare følge strømmen, som hun aldrig har gjordt før. hun har altid kæmpet og sejlet imod strømmen. hun er en stærk kvinde. Ellers ville hun ikke være i den situation i dag at være en slavetøs. Der skal en stærk kvinde for at være slavinde.

Men den strøm som hun skal følge skal være synlig. Og den er hendes Herre.

hun kan følge Ham. Og det vil hun gøre. hun følger Ham til enden. hun tager med Ham på en rejse ud i det ukendte, og måske lidt uforudsigelige og stoler på Hans sikkerhed og sunde fornuft. At Han passer på hende. Og ikke efterlader hende ude i vildnisset. Alene. Kan hun gøre det? Kan hun overgive alt til Ham. Det har hun gjordt så småt.

Men i går fik hun en sms, …her var hun nødt til at slette igen fordi det bliver for privat, for Hans skyld. Noget kunne genkendes…og det kan hun ikke tillade sig. Men kort et sms, som fik det hele til at rumle i hende, og sætte alt på hovedet. Men som hun tror vil løses.

Han er ude at rejse, og hun vil skåne Ham.

En lille historie sidder dybt inde i slavetøsens hjerne og hjerte. hendes mor…her må den impulsive slavetøs også slette for det er for privat for hende…

hun kan sætte et midlertidigt billede op. Et billede af en tålmodig, stille og lydig slavetøs de venter på at hendes Herre får tid til at planlægge og ordne de ting der skal. Intil da må hun bare være stille og lydig. Bide sig selv i læben. Bede Ham om at være tolerant  over for at hun pludselig kommer med spydige bemærkninger. Det går over.

hun har mest lyst til at putte sig op ad Ham, mærke Hans skægrod, lade sin krop blive slap i Hans arme og føle at hun er Hans. Det må vente lidt endnu.

Og glæde sig til at blive sat på plads. hun har behov for at blive sat på plads. Ikke bare som straf, men også en belønning. En kærlighedserklæring. Sådan virker det.

hun vil skrive om sit drømmebillede senere, når der er ro. Fordi hun har et drømmebillede. Det er meget tydeligt for hende. I mindste detalje. Men virkeligheden kalder. Hele tiden. Der er mange sider i drømmebilledet.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under overvejelser, slavetøsverden, snaksalighed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s