Drømmevisionsarbejde og snak.

slavetøsen har tit tænkt om hun led af separations-angst. Det tror hun ikke. hi hi hun havde ingen problemer med at rejse væk fra sine forældre da hun var yngre. hun flyttede enda alene til et andet  land da hun var blevet en ung pige. hun savnede sin mor meget, men oplevede ikke noget separations-angst. Ikke ligesom børnene. Som nærmest bliver vrede hvis de bliver efterladt i f.eks. vuggestuen eller børnehaven.

Men den følelse hun føler og som fylder hendes tanker når hun adskilles fra sin Herre er meget intens. I starten er det ok, så meget at lave, alle de opgaver o.s. videre. Men når de er overstået, har hun brug for Ham, fortælle om sine løste opgaver og mærke nærheden. Så når dagene går får hun alle mulige tanker. Og når det er sådan at Han ikke svarer på hendes beskeder, bliver hun helt desperat. Det kan hun ikke klare. Så går fantasierne i gang. Fantasier om afvisning, at Han ikke gider hende, Han er træt af hende og som nu at Han straffer hende. hun har ikke hørt fra Ham i et par døgn. Kun en lille smil og kyssemand, for at bekræfte da hun sendte besked omkring den rejse de havde aftalt at hun skulle bestille.

Lige nu fik hun besked fra sin trætte Herre, som trænger til hvile efter en hård weekend over i det jyske. Han glæder sig til at høre hendes tanker når de ses. Uhmmm…mere skal der ikke til. Bare sådan en besked med løfter og ønsker. Dejligt…

Men denne separations-angst, hvis man kan kalde det det, er bare den afhængighed hun føler af sin Herre. Han er hendes lys i mørket, hendes vejleder, hendes støtte og hende elskede, som hun aldrig bliver træt af.

hun ved at hun kan godt klare de dage, at være væk fra Ham, hvis de kommunikerer og hvis hun har tillid til Ham. Og intet tyder på at hun ikke kan have det. Jo mere hun lærer Ham at kende helt ind til skindet, jo mere tillid får hun og mere elsker hun Ham. hun får lyst til at erstatte alt Han mangler, give Ham alt Han savner, og være der til at forsøde og berige Hans tilværelse. Lige som Han har bidraget stærkt i at hun udviklede sig mentalt og socialt i de sidste år. Mere tolerant, medgørlig os.videre. Det er hun Ham uendelig taknemmelig for. hun havde altid forestillet sig at de kunne støtte hinanden. hun skulle også bidrage til Hans udvikling selvom magtforholdene ikke er lige.

Han kan ikke gøre for at kvinderne samles som fluer omkring Ham på arbejde. Han misbruger det ikke, og måske får Han kun et ego-magt-kontrol-boost af det. Det er kun godt, synes slavetøsen. Ingen af dem ville kunne være som slavetøsen, give sig helt og holdent til Ham uden spørgsmål. Ikke de kvinder. De vil styre. Have en kæledægge bag sig. Som en savlende hund. Det vil Han ikke. Han vil have den savlende tæve, som Hans slavetøs er.

Der skal nogle meget spøjse karakter til. Og hun var nok forlængst blevet en slavinde, hvis hun var så lydig. Det arbejder hun på men hun er det ikke endnu. hun skal tit gøre sig bemærket, fokusere på sine behov, komme med spydige bemærkninger eller på anden vis undgå at efterleve kontrakt og protokol. Og spille klog. Det er det værste karaktertræk hun slæber med fra sit tidligere drømmebillede. At vise at hun ved så meget.

hun har arbejdet meget med at finde ud af hvad hun vil og hvor hun vil hen i sit liv nu. Det har hun så skrevet i en tekst som hendes Herre får at se, når Han har overskud til det og tillader. hun har skrevet om sine forventninger, om sine drømme og om hvad hun vil at Han ved om hendes ønsker. Rammen mangler hun.

For egentlig drømmer hun om at være Hans altid, det kan hun ikke nægte. Dvs bo sammen med Ham. Finde en anden større bolig. Have evt sit eget tøseværelse, men indrette for Ham Hans Herreværelse, i den stil Han ønsker. Den eksotiske stil. De har tit kigget på inventar i udlandet, ting og sager. Men disse drømme er ikke aktuelle nu. Herren sætter begrænsninger. Men så kommer drømmebillede nummer to, altså rammen. At hun bor sammen med Ham i den uge Han er uden børn. Indretter alligevel sammen med Ham Hans Herreværelse og har sin egen lille niche, selvom der er lidt plads. Hylde har hun i forvejen. Men det kan heller ikke lade sig gøre med dette billede, for hendes Herre har brug for frirum og restitution når Han ikke har børnene. Hvile sine ører. Ikke fordi slavetøsen behøver altid at snakke så meget, det gør hun bare på bloggen. Ellers er hun meget stille og genert person.

Så det billede der er tilbage, er den tredje mulighed, som hun ikke kender. For slavetøsen må være ærlig, det førnævnte er hendes drømmebillede. Men hun er nødt til at lave det billede som passer ind i hendes tilværelse og som kan lade sig gøre. Men hun skla også ville dem. Og mulighederne er mange, for hun har også sin egen lejlighed. Og det var kun i starten af deres forhold at de var der nogle gange. Herren fandt hurtigt ud af at Han foretrak at være på hjemmebane når Han mødtes med sin slavetøs. Med kassen med alle Hans gadgets og redskaber, sine ting, sin store skærm, sit eget. Men hun ved at Han udelukker ikke noget, efterhånden som Han indser at alt hendes er Hans også. hun er Hans ejendom med alt det hun har og ejer. Også bilen. Og kortene. Men den stolte Herre er ikke parat endnu. Han har været der flere gange, dog aldrig med en submissiv slavetøs som hende.

Alt har sin tid. Så derfor skal slavetøsen danne sit drømmebillede og rammerne for det på den måde som passer Herren. Men det er også nødt til at være hendes ønske, hendes intense lyst og drøm. Det kunne godt gøres i etaper. hi hi. struktur. Over længere tid mål, men det er nødvendigt at det er åbenlyst. Ikke skjulte dagsordenen som hun skjuler for sin Herre.

Det er også vigtigt at magtbalancen er i orden. Herren er nok opdraget til at være den typiske mand, som skal vise at Han kan mere og har mere end kvinden. Men i virkeligheden kunne alt det hun ejede betragtes som medgift.

Nogen gange bliver slavetøsen bange for hvor løssluppen hun er i sin fantasiverden. Holder virkeligheden ude. Det er ikke fordi hun er skør eller psykotisk, men fordi hun har meget længe betragtet virkeligheden som noget relativt. I hendes boghylder ligger der massevis af filosofiske værker, og hun har i sin lange uddannelse virkelig taget fat på de eksistensielle spørgsmål, som mennesker nu engang gør.  Fra hun var helt ung og læste Freud. Altid, indtil hun blev slavetøs og alt blev så ligetil.

Underkaste sig sin Herre, og overlade alt til Ham. Men hendes tanker og overvejelser er ofte underholdning for Herren, for Han er meget mere jordnær. Så tit kan Han lide at flyve med hende. Som alle de 50 erotiske historier hun har skrevet til Ham. Det er kurtisanen som skriver for at underholde sin Herre. Herren ved at hun er en fantasibrønd. Og kan også mange andre ting. Ti kg cyklen venter for hun kan stryge hen ad landevejene, sammen med Ham. Og overnatte på en kro. De gør ting de kan lide sammen.

I starten engang sagde Han at de erstattede hinanden så meget. hun gør ting og Han gør ting. Som et puslespil. Men begge meget nysgerrige, videbegærlige og har meget ens interesser. hun har vækket Hans interesse for historie imens Han har vækket hendes interesse for fodbold ;-). Men begge to meget sexglade uudslukkelige kinky sm´er.

Skønt…skønt…og Han har den største magt nogen har nogensinde haft i hendes liv. Han råder over hendes velvære, hendes lykke, hendes humør, hendes lyst, hendes krop og hendes tanker. hun arbejder på at overgive sin vilje fuldstændigt til Ham. Et blik, et gestus, et ord, tavshed. Magten er Hans. hun er Hans, undersåt ydmyg og underdanig.

Nåh men måske skulle slavetøsen gøre noget andet end at sidde her og skrive om sig selv hele tiden. Snakke løs. Men hun arbejder stadigvæk på sit drømmevisions-arbejde. Rammen  skal bare komme. Og så trin for trin. Måske, hvis Herren tillader.  F.eks. slavetøsen ville ikke kunne sætte ind i sit billede drømmen om en dag efter xx måneder eller år, at bo med sin Herre, hvis Han sagde at det ville aldrig kunne lade sig gøre. Det vil Han ikke. Aldrig. Så knækker filmen. Og den 24/7 tanke. For så bliver det så urealistisk.

Men med fantasi og vilje viller der nok kunne sættes et billede op. Et frækt et. En fuldstændig ændring af hendes lejlighed, eller en anden hvor Herren ville se en fordel i at tilbringe tid i. Måske et torturkammer. Med kæder i loftet og sådan en bænk (gynækolog)…uhmm…nej hellere et rækkehus med kælder…og en stor øverste etage med kæmpe soveværelse med himmelseng. Og et omklædningsrum, med stort spejl. Og korsetter.

Nu skal hun til at tænke hvornår Hans børn flytter hjemmefra. Det behøver de ikke så længe det er stort nok.

Hmm…i mange år har slavetøsen produceret penge. Måske skulle hun blive ved lidt endnu. Lade den del stå i sit nye billede. For penge kan man altid bruge.

Heldigvis er hun født optimist og har altid set på livet som et eventyr, opgaver som skal løses og nydes. Og at alt var muligt hvis man ville. Det har hun lært sin datter, som også lever efter det. Derfor er det også meget farverigt, med undtagelse af en ting. Sex og erotisk dominans. Det har hendes Herre indviet hende i. Og det vil hun ikke forlade. Aldrig.

Nåh men nu bliver tankerne smuldret overalt. I stedet for visionen. Jo den er der endnu. Se muligheder og begrænsninger. slavetøsen hader begrænsninger. Men nu har hun overgivet sin frihed til Ham. Og hun tænker tit om hun måske slet ikke er submissiv, men bare sådan en udsulten sexslave. Tanker, tanker og tanker. Og nu falmer visionen lidt. For storhedsvanviddet skal erstattes af en stille, tryg og meget lykkelig periode.

hun har nemlig tænkt på at nu når hendes a-løshed står for døren, så har hun mulighed for at gøre alle de ting hun altid har ønsket men ikke har haft tid til, fordi hun har arbejdet meget i de sidste mange år i sin karriere. Og for at tjene penge. Ikke haft tid til at læse, skrive os.videre. Så drømmebilledet bliver sundt. hun har trods alt trænet meget siden hun blev slavetøs. Som aldrig i sit liv. Men droppet det her til sommer og skal nu i gang. Så træning og at være fit er i drømmebilledet. Af sundhedsmæssige årsager har hun også brug for at leve på en ganske sund diet og kostplan, hvor slikket og alt det usunde skal minimeres. Dog ikke forlades helt. Men den daglige kage. Her er der også noget i drømmebilledet. Og cyklen. Måske sælge bilen? Eller bare have en bil med Herren. Eller ingen. hun må spørge Herren. Arbejde. Ingen ambitioner, eller at skulle bevise og vise. Men bare nyde, og dermed blive bedre menneske og person, så hun kan blive bedre for sin Herre. Blive bedre slavetøs.

Nu er der snart ved at være kød på drømmevisionen. Målene for fremtiden. Dog mangler der en del for at det er spændende nok. hun har skrevet et andet sted alt det mentale og de ønsker og forventninger hun har til sin Herre og sig selv i sin rejse og vej henimod at blive den perfekte slavetøs og dermed en slavinde. Nu skal alt sættes sammen og et sted skal der startes.

hun må indrømme at en god ting gjorde hun i sidste uge, som hun ikke kan skrive her. Men det ændrede billedet meget for hende, hendes værdighed. Og det kunne mærkes med det samme af omgivelserne og hende selv. Mærkbart. Det var en gennemtænkt tjeneste som hun gjorde på det sted som hun skal forlade efter mange år. For et nyt kapitel starter snart, med hendes nye drømmebillede som danner mål for hendes liv fremover. Et liv som nærmer sig den anden sidste fjerdedel af et arbejdsliv. Hvis man tænker et arbejdsliv som xx antal år. Mere kan der ikke siges.

Selvom huden bliver slappere og rynkerne flere er hele det ungdommelige bevaret på alle fronter. Han skrev til hende første gang den 10. oktober 2009, den 23. november kaldte Han hende sin slavetøs og den 4 februar var alt klart til den magtbalance der skulle danne deres forhold og rejse sammen. Hundrede slag, som hun stadigvæk savner for hun blev blå første gang og hun savner det.

Nu vil hun holde og snart skal hun til at tigge sin Herre om at give hende det hun fortjener. Være det straf eller belønning, det må Han selvom. Lige som det kløede langt inde i hendes kusse for at kunne mærke Ham længe og hårdt, lige så meget kløer det på hendes hud at skulle mærke Hans smertende kærtegn. Hans nydelse. hun glæder sig til at kunne give Ham den nydelse at kunne gøre ved hendes krop og psyke det Han ønsker og giver Ham tilfredsstillelse.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under lykke, slavetøsverden, snaksalighed, tilfredshed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s