slået ud…

hun er slået ud. Og hun ved ikke om hun kan rejse sig op igen. Eller om hun ønsker det og vil. Faldet har været ganske hårdt. Ubeskriveligt.

Vreden er lukket ude. Den vrede der altid kommer når hun er såret. Men hun vil ikke lade den komme, bare være såret. Fordi når vreden kommer så har hun grund til at kalde det fokussvigt. Og give sig selv skylden, bukke under og piske sig selv med den usynlige pisk, som en fortjent straf.

Men hvis hun holder sig til det der er, og lader sårbarheden være der og såret smerte, så ved hun at det er svigt.

I mange år har hun ladet et helt folkefærd overbevise hende at hun var forkert. Destruere hende og gøre hende fortræd. Og hun lod dem gøre det. Lyttede ikke til sig selv. Sin meget fine fornemmelse og intuition. Men lod dem fortælle hende at det var hende der ikke var ok. Bare fordi hun er submissiv. Og de gjorde det, fordi de ikke var i stand til at holde af hende og for at dække over egne svagheder.

hun har tigget om ærlighed og kommunikation, men ikke fået det. Grundpillen får ingen rodfæste. Det nydannede billede smuldrer og tågen falder over terrænet. Verdenen styrter sammen, i gruset og sandheden trænger sig på. Øjnene spiles op og tårekirtlerne forberedes til at komme i brug i det uendelige.

hun magter ikke at stå op men kravler ind i sit hi. Ind i en skal og lukker til. Der hvor ikke nogen får lov til at komme. Det er anden gang i hendes liv det sker. Men det sker nu.

Alt bliver gjordt til at holde sygdommen ude. Lukke af for de uønskede fremmede legemer som vil trænge sig på. For hun har et ansvar overfor et andet menneske, og kan ikke tillade sig at lade sin krop resignere nu. De næste dage vil være en prøvesten.

For at bevare respekten tømmes sindet, og håbet sættes i hænderne på de højere magter.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s