Kvalitetsmenneske.

hun snakkede løs og Han lyttede. Indtil Han smilede, sagde at ørerne gjorde ondt, og at ovnen var klar til at sætte maden ind. hun skyndte sig. Imens sendte Han hende en artikel fra BT om hvordan kvinder er og mænd er. Hi hi,. kvinderne snakker og snakker og om følelser imens mændene vil hellere se flimmeren, fodbold. os.videre. Han vil have frihed og hun tryghed…os. videre.

slavetøsen havde helt glemt hvordan almindelige mennesker er. Han lyttede. hun læste sine forventninger op. Og indså. Han lyttede og lytter stadigvæk. For Han vil. Så Han har planlagt weekenden for dem. Aktivt. Han vil hende. Han vil finde løsninger. hun spurgte om hun måtte blive hjemme. Nej, afsted. Det er hun taknemmelig for. Fik mindst 2 vigtige ting ud af det.

Billedet dannes. Vi kommer i stedet for jeg. Virkelighedens billede. Virkeligheden kalder. Alt kan lade sig gøre, sagde hun engang og det kan det så. Mål, mål, mål. Fælles mål. Det er vigtigt. Rammen kommer. Begynde i det små. Ændre billedet fra før, være stille og stole på.

Loyalitet over alt andet. Det ved hun. Ingen tvivl. Ingen hensigter om at såre. Men temmelig clueless, nogle gange. I al uskyld. Tænker ikke som hende. At tage hensyn, skal læres. Derfor er det vigtigt at blive ved med at fortælle  ærligt sine tanker.

hun vidste det også godt. Havde brug for at styrte ned i melankoliens og selvmedlidenhedens dybe dal. For at mærke smerten. Den psykiske smerte.

Billedet dannes så småt. Nu er der kommet blomster ind foruden alt det andet. Det bliver til. Det har været godt at mærke den anden virkelighed, vaniljevirkeligheden. For den har ikke været der så meget. Den anden virkelighed, det sorte univers har været øverst. Men det savnes også. De skal komme alt omkring for at prøve alle grænser af. Ikke bare de seksuelle.

Men Han er et kvalitetsmenneske. Det er ingen tvivl. Og der vil komme en pagt, som vil give indre ro og dyb tilfredsstillelse og grobund for udvikling og vækst. 😉

Skriv en kommentar

Filed under lykke, overvejelser, tilfredshed, tillid

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s