vejen derudaf…

hun tænkte altid, at jo mere hun gav og jo mere hun underkastede sig Ham, jo mere ville Han elske hende. Hvis hun overgav sig helt så hun ingen vilje havde, eller selvstændige tanker eller frihed.

Men sådan er det ikke. Han tænker ikke som hende. Han tænker strategisk. Han tænker i de baner som vil gavne Ham. Gøre Ham tilfreds. Han tænker altid på nytteværdien. Eller oftest, tror hun …;-€. hun tænker også men føler mest. Og det er ret egoistisk og hun skal tænke mere.

Nu ved hun at hun må passe på. Have en sikkerhedsventil. Gemme lidt. I tilfælde af at der ikke skelnes mellem følelsesmæssig udnyttelse og seksuel udnyttelse. Bøje sig for at ingen er perfekt. Og indse at fordi hun har ansvar overfor en person, så må hun ikke give helt slip. hun må bevare sin sjæl intakt. For hun forstod altid at være ejet betød at vedkommende ejede alt og tog ansvar for det.

For slavetøsen er det en erkendelse, som vil gøre hende stærkere på en anden måde. hun er stærk i forvejen, på mange felter, men her og nu ser hun at meget skal læres. Også hos Ham. Han skal også lære at være Herre. Og hun må hjælpe Ham, som Han hjælper hende at være slavetøs. Han har brug for det. På den måde behager hun Ham.

Sådan har det altid været mellem mænd og kvinder. Det er en lang historie som hun skrev om forlængst, som faglig tekst. I kvinders og mænds ligestillingsdebat. Det vil hun ikke gøre her.

Men hun ved at Han inderst inde ønsker ikke at hun smider alt væk, den selvstændige, kloge og veltænkende. Men bare udvikler den anden inden i, kvinden. Den kvinde der ligger dybt, underdanig og ydmyg. hendes submission. Udvikler den for Ham, og for omverdenen som et bedre menneske.

De har hygget sig i aftes i byen i biografen. Hvor de hentede så hendes cykel med toget. Når Herren har trænet vil Han ud at cykle med hende. Hjælpe hende. Kigge på cykelsko. Finde ud af gearene. Træne hende. For Han kan det.

hun vil aldrig fortryde at hun gav sit hjerte til den mand, og vil være Hans slavinde. hun vil altid forsøge at forbedre sig, lytte efter og gøre hvad der skal til, for at øge Hans velvære. Nu kender hun Ham mere. Og nyder i mindste detalje at se Ham tilfredsstillet. Og Han roser hende meget for det 😉 hun tilsidesætter sine behov og har hverken forventet eller krævet orgasme. Først her til morgen er behovet begyndt at lade røre på sig. Og hun ved at børnene ikke er der. Den tredje dag. Ingen orgasme for hende eller smæk. For Han tænker ikke over det. Han har travlt med sig selv.

Men hun ved, at hvis der ikke er sket noget inden hun forlader Residenzen i morgen, så må hun tigge. hun tror, men ved ikke, at Han nok er hende i forkøbet selvom Han elsker når hun knæler og tigger. hun har ikke knælet længe, fordi børnene har været der, og det skal øves igen. hun har nu to timer til at tage bad, rydde op, gøre sig klar, sætte sit halsbånd på og være parat til at

knæle ved Hans fødder når Han kommer fra træning. Kysse Hans hånd og takke Ham for at hun må have lov til at være her. hun kan ydmygt løsne skoremmene på Hans sko og hive Hans sko af Hans svedige fødder og kigge taknemmeligt op på Ham. hun kan servere frokost for Ham og gøre alt det en lydig slavetøs gør. Og håbe at regnen stilner, så de kan tage på deres cykeltur.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed, lykke, tillid, tryghed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s