Hverdagen kalder.

hun skal lave frokost til Ham, og så forlade Residenzen. For et stykke tid. Men det bliver lang tid denne gang, for hun får besøg af en familie og Han får sine børn. Der ligger løfter og fornemmelser om gode ting derude. Cykelturen var enormt succesfuld. Han førte hende mange km, mere end hun havde anet hun kunne sådan ved omstændigheder. Men hun cyklede bag Ham, som når hun går bag Ham. Som en lydig skygge. Han sagtnede farten, kiggede bagud. Men i det store og hele abede hun efter Ham, lærte trix og fik en enorm stor tilfredsstillelse ud af det.

Senere sørgede Han for hende. Hvor hun bundet til sengen fik orgasme efter orgasme. Og Han kærligt tog sig af sin slavetøs. Men alligevel vågnede hun efter at være senere faldet i søvn over fjernsynet. Rasende og skældende, snakkende i tågesnak, angst uden at vide hvorfor. Men hun vidste godt alligevel. For som en uartig lille pige, følte hun slutningen nærme sig, hvor hun skulle sendes hjem, og passe sig selv.

Han stoppede hende beslutsomt, og gav hende lov til at sove hos sig i sengen. Og nu har Han overtaget hendes pligter, til dels. Han gav hende kaffe på sengen, selvom hun plejer at gøre det og anrette det på det lille klapbord hun havde købt engang. Og Han er nede at vaske, som hun plejer at gøre. Han skåner hende nu, for Han ved hvor ondt det gør på hende at forlade Residenzen.

hun vil servere frokost for Ham, snakke lidt med Ham om de kommende dage, og forsøge at få lidt energi fra Ham, lidt opgaver, trøst og håb og mod. Men hun ved inderst inde at de begge har behov for hvile, frirum, restitution. Især Ham. Være sig selv. Og der er ikke noget som slavetøsen under sin Herre mere, end at Han får hvilet, er tilfreds og glad. Men hun vil ikke forlade Residenzen uden at have snakket lidt om det.

Det er gået op for hende, at bare fordi Han er som Han er, så afviser Han hende ikke. Han tackler sine følelser indad, imens hun gør det udad. Skriver eller raser, eller snakker i det uendelige. Han derimod, vender det ind. Bliver tavs. Tit tror hun at tavsheden er for at straffe hende. Men det er det ikke. Han skal bare ind, for at finde ud af de følelser der rører. I den rationelle tænkende skikkelse.

Jo mere hun elsker Ham, for det gør hun, jo mere nyder hun at mærke Hans velvære. Tit føler hun en slags rollebytning, hvor Han som dominant bliver den sarte svage og hun den stærke. Men Han er ikke svag selvom Han har svagheder som alle andre. hun tager ikke beslutninger uden Ham. Dvs hun kan ikke sige her og nu, at hun har besluttet. Men hun kan komme med ideer og ønsker, og hendes ønske nu er at slappe lidt af. Koncentrere sig om lidt andre ting end Ham. Det er hun nødt til. Den elskede familie som vil besøge hende, har fortjent det. hendes nærvær. Og hun skal søge job. Så hun kan komme videre med det hun ønsker.

Drømmebilledet er sat på standby. Men alligevel ikke. Men nu er der udvikling som bærer præg af vanilje-sager. Herren og hende er ved at lære hinanden at kende på anden vis end før. Sommerkiloene skal smides væk, så hun kan passe sine vinternederdele og kjoler igen. Strømper skal købes, og strømpeholdere i brug igen. Den lyserøde neglelak skal skiftes ud til den gammelkendte røde, og slavetøsen skal tænke sin gang igen, og gøre status på sit liv som slavetøs og hvor hun vil hen i den forbindelse.

Rejsen i efterårsferien er bestilt og betalt, hotel ligeså. Måske er decemberrejsen snart på agendaen, så der er noget at gå efter langt frem i tiden. Der er meget at se til.

Men aller allermest vil hun forsøge at finde roen, imens hun ikke er her i Residenzen. Respektere sin elskede Herre og lade Ham vide, hvor meget hun elsker Ham. Og at ordet “at elske” eller “kærlighed” er ikke gennemhullet begreb, der vakler ved mindste vindpust. hun vil bede Ham endnu engang om at tilgvive hende for hendes fejlagtige opbrud og opsang, eller hvad det kaldes. Lade Ham forstå at det hun gør med sine hænder og mund hver morgen her i Residenzen, er gjordt med kærlighed og stor hengivenhed og vilje til at være Hans underdanige slavetøs.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s