Det gode liv.

Nu har hun fundet opskriften. Lige pludselig, gik det op for hende. En nær kærlig slægtning fortalte hende nogle historier og eksempler. Og så pludselig gik det op for hende. Hvad det drejer sig om.

hun ved ikke om det er en befrielse at opdage det, eller hvad. På en måde er det bare en opgave som skal løses. Og som hun altid har gjordt. Løst opgaver. Livet. Det er et simpelt regnestykke. Livets opgave til hver en tid. Nu er puslebrikkerne til det nye drømmebillede ved at falde på plads. Når det kommer på plads, bliver det ikke skrevet her. Det er alt for personligt. hendes drømmebilleder har aldrig været fortalt andre forud. Men bagefter når de ikke duer mere. Kun en enkelt som står forrest på listen får billedet. Det hjælper. At dele. Men aldrig hele billedet. Ikke de små detaljer og nuancer. De bitte små fine detaljer.

For det gode liv er en illusion. Illusion for forskellige grupper. Alder, kultur eller erfaring. Har man ikke et fyldesgørende drømmeliv, fylder man det ud med fantasier. Drømme. Og siger, værssågod, sådan har jeg det. Hvordan har du det? Er du tilfreds? Er du glad? Lever du livet til det fuldkomne? Hvad er det fuldkomne? Er du måske misundelig? Leder du hele tiden, efter det du mangler, ønsker og drømmer om?

Så det gode liv som illusion bliver så personligt, og relativt. Ikke en masseoprettelse, men dybt personligt lykkebegrev, som giver livet det værd at stræbe efter og leve.

Det er rart med sådanne spekulationer her på bloggen. For så slipper hun alle knuderne, alle de vanilje drømme tanker, som også er medie, kulturbundne. Og vender tilbage til det der gælder. Nærværet, intimiteten. Det er ikke på afstand, det kan mærkes. Men kan pirres, ved hjælp af fantasier. Skubbes til. Som at røre i gløderne.

Det gode liv har altid været der. Det ligger i naturen, i viljen, i hensigten og i skæbnen.

Erkendelsen er god for slavetøsen. For hun er klar over at hun er “a catch”, begreb hun ikke kan finde på dansk. Men på sit sprog og engelsk. En slags værditingest eller værdisag. Noget der har stor værdi. En gave, til én der har fortjent det. Og har forstand på at nyde det. Ikke efterlade det på gulvet til at blive trådt på og siden smidt ud.

Det har taget lang tid at finde ud af. En der elsker hende, hjalp hende med at være klar over det. Bare med intensive og dybe snak. Blandet med omsorg og kærlighed. Og også udbrud af svære følelser og forventninger.

Derfor ved nu slavetøsen Hara at hun er på vej til det gode liv. Godt på vej til det gode liv med sin Herre Z. For Han har fået et navn, som hun ikke har fået tilladelse til at publisere endnu. Og hun lever det gode liv allerede, selvom hun også er på vej til det gode liv. For det kan gøres bedre. Alt kan gøres bedre. hun kan være bedre.

hun savner sin slavetøs-tilværelse, som nærmer sig nu snart. hun savner protokollen og kontrakten. hun må gøre sit yderste som en værdig kvinde gør, at hjælpe til med at etablere forbindelsen igen. Få det oprettet igen. Få sine pligter tilbage. Få liv i protokollen. Men hun ved også at det sker. Lige som den nye strømpeholder og de nye strømper kommer i brug og de sidste ugers træning har strammet sagerne, så vil det eftertragtede fetish liv så småt vende tilbage. Det ser hun på sine nu røde negle. Og sit hår og øjenbryn og den glatte som skinner som en parat lille  tingest.

En af de store ulemper ved at ikke have været sammen med sin Herre i så lang tid (nu niende dag, hvor hun ikke har set Ham i 6 dage) er at hun kan ikke vide nøjagtigt og mærke nøjagtigt hvad hun kan gøre for at behage Ham. hun kan ikke mærke efter Hans træthed, Hans lune eller sind, og træde ind for at behage Ham og lette Hans tilværelse. hun kan kun gætte, og på afstand tror hun at hun kan behage Ham ved at være tavs, og lade være med at skrive. Men det behøver ikke at være tilfældet. Han har aldrig bedt hende om det. hun kan bruge hukommelsen for at huske hvad Han ønsker på afstand.

Men det positive ved det er at pønse på overraskelser. Overraske Ham og næres på Hans længsel, som hendes egen længsel er stor og pirrende. Lade det fetishe komme til sin rette igen, komme ud af hulen. Være standby med liderligheden, som bliver vakt på et øjeblik af Ham. Værende det blik, bevægelse, berøring, ord eller tanke.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed, slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s