Snart.

Nu varer det ikke så længe. Der er gået 8 dage siden hun var i Residenzen. Og det varer ikke så længe. Han har sendt hende en godnathilsen hver aften. Og i aften bad Han hende om at være klar med sin glatbarberede og våde slavetøskusse for at kunne betjene Ham snart.

Det glæder hun sig til.

Han ville nok helst bare tage slavetøskussen frem når det passede Ham, men Han får hele pakken. Hende med. slavetøsen. Med alt sit. Det kommer Han sikkert også til at glæde sig til.

slavetøsen er nødt til at fjerne indlæg nogle gange, de kan virke for stødende for Ham. Tror hun.

hun savner Ham meget. Og glæder sig. Samtidig synes hun det er så trist når der er brudte forhold. Det trækker hende ned, og hun bliver bange. Men hun er så heldigt stillet, at have en elsket familie hos sig nu. Og kunne snakke. Og slavetøsen er klar over, hvor meget værd hun selv er. Og at nu er hendes drømmebillede ved at være fuldendt.

Og drømmebilledet er smukt. Smukt som hende og hendes liv. Smukt som Herren og Hans liv. Smukt som deres forhold. For hun ved at de begge har ventet altid på hinanden. Men de skal have tid, lære, og give tingene tid. Der er så meget andet. De skal give hinanden tid. De skal snakke åbent, og stole på hinanden.

Den onde smerte er forbi, og snart kommer den gode smerte til at føles.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s