Ydmygelsen rammer.

Så er beskeden kommet. hun skal være klar med mad til Ham i morgen aften når Han kommer hjem fra træning. Ydmygelsen kom som en våd klud i hovedet. Kampen mellem lysten og ydmygelsen opstod. Mundkurven blev sat på, der gik en tid med lammelse, men så endelig nåede hun at gøre det hun ved Han kan lide. hun takkede Ham, bød god nat og  sendte Ham en smilmand og en kyssemand.

hun faldt i søvn, ikke über lykkelig, men tilfreds. For hun vidste. Og hun ved. Da hun vågnede i morges, lå frygten og lurede. Den er på vagt hele tiden. Er der gået så stor træthed i forholdet? Er Han ved at være træt af hende?

Tankerne nåede at vende et øjeblik, men så tænkte hun at det er vanilje-tanker. hun har ikke ret til at tænke sådan. Han bestemmer. Ikke hvornår Han slutter forholdet, for det gør de sammen. Og det har de slet ikke i sinde, de er lige startet, som Han sagde forleden.

Men sådan er livet. Der er ikke altid dans på roser. hun har bare været så længe uden at være i et forhold til en mand. Og de gange hun har været det har det ikke altid været lykkeligt.

Sådan er det betingelserne nu. Han har travlt med sit liv, og hun skal være glad for at der er plads til hende ved siden af. Derhjemme i Residenzen når Han kommer hjem. Så er det hendes at sørge for at Han nyder hvert et øjeblik de er sammen. hendes tid vil komme, Han har lovet det. hun får et lille tøseværelse hos Ham en dag.

hun skal ikke betragte Ham som sin tjener. Det er ikke Ham der skal underholde hende. Gøre hende lykkelig. Det er hende som er Hans tjener, Hans slavinde og Hans slavetøs. Det er hende der underholder Ham og servicerer og gør Ham lykkelig. hun må aldrig glemme, at i det øjeblik hun mærker Hans glæde og Hans tilfredshed, så bliver hun lykkelig. hun havde glemt hvordan det virker. Og hun ved at det er ikke anderledes med Ham. hendes Herre. Og det er dejligt. Det vil hun.

For hun må huske sig på, at hun har taget et valg. hun valgte at blive Hans slavetøs. hun valgte at leve sådan et liv. hun valgte at leve livet uden sine egne forventninger. hun valgte at lade sig selv, Ham og forholdet udvikle. Nu når der er ved at komme ro over tingene, skal hun lade dem udvikle i roen. Finde roen og placere den inde hos sig selv. Og så fortælle Ham, hvis der er ønsker. Han vil lytte. Ikke kræve eller placere sine ønsker som en forventning og krav, og dermed som en dårlig samvittighed hos Ham. hun skal placere dem positivt hos Ham. Han fornemmer som hun fornemmer. Surhed og muthed. Tavshed og utilfredshed. hun skal ikke vende tingen i negativ retning, men fange dem og dreje af over i det positive. For hun har et trick-ord, et omdrejningspunkt. Med eller uden. Med eller uden.

Med, med, med, med.

hun kan ikke ændre Ham, kun sig selv. hun kan ikke ændre den kendsgerning at Han er sådan. Han ønsker ikke alene fysisk magt men psykisk. Ikke med vilje. Men Hans natur. Ikke dårlig ment eller ondt. Men en natur som gør Ham af det Han er. Så nu kommer hendes kærlighed på prøve. Kan hun nyde ydmyglesen? hun ved at hun nyder den seksuelle ydmygelse, men kan hun nyde den psykiske ydmygelse i at være til rådighed, når det passer Ham? For det er det Han vil. Han vil have hende der. Når Han har brug for hende.

Så hun må dvæle i ydmygelsen og nyde den. Lukke sin glaskugle, og mærke sig selv. Mærke så det inderste. Mærke nu hvordan kroppen gør sig klar og parat til at blive udnyttet af Ham. Hvordan hendes indereste psyke vil bøje sig blødt i støvet foran Hans fødder. Dvæle i ydmygelsen og gøre den af nydelse og lade underdanigheden gennemsire alle tanker og hensigter.

Til tider føler hun sig selv som en meget forkælet tøs. Et meget forkælet og arrogant menneske, der gør krav om at komme udenom hverdagen, og det daglige trummerum. Vil helst altid flyve i det uendelige, fantasien. Ned på jorden, ned i ydmygelsen. Og ikke glemme at hun er en ydmyg slavetøs. Det har hun valgt at kalde sig selv.

For hun ved hun bliver som blødt smør i Hans hænder. En blød masse, der kan formes og bruges. hun har tillid til Ham, og sætter sig selv i Hans varetægt.

Det var sådan morgentanker, som kommer rene og ubesværede fra hjertet. Og nu vil hun nyde de sidste rester af det elskede menneske som er hos hende dennegang.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under det mørke univers, kærlighed, slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s