Søvnløshed.

Det er så mærkeligt som der sker. Der glemtes at lave aftaler og søvnløsheden opstår. Som om der mangler ilt. Eller føde. Der er ingen tanker, kun følelser. Alt ramler. Forståelsen svækkes. Uforklarligt. Som et syndrom.

Afhængigheden er stor. At leve og ånde for nogen, betyder konstant åndsnærværelse. Uden det, er det bare rolle. Ikke liv.

Hvad kendetegner et D/s forhold? At den Dominante bestemmer og råder over den submissive? At den submissive er afhængig af den Dominante? I høj grad.

Hvad så? Hvis den submissive bliver umulig og ulykkelig fordi hendes tryghed er truet, så er det den Dominantes ansvar at sørge for at den aldrig bliver truet. Men hvordan bliver trygheden truet? Ved at den Dominante ikke kommunikerer med den submissive? Hvis så, hvad sker der? Den submissive bliver ulykkelig fordi hendes tryghed er truet. hun begynder at fortolke og finde grunde for at hun ikke er sørget for, som hun forventer. Da underkastelsen indebærer en overgivelse af vilje og sjæl, betyder det stor sårbarhed. Og er trygheden truet træder sårbarheden i aktion. Hvad sker der så? Nogle submissive bliver så ulykkelige at de bare tuder og tuder. Andre submissive, som har gennem langt liv hærdet sig, bliver vrede. Kaster med pile og sten, og bliver destruktive.

Intet sker, ingen kommunikation. Bare på grund af almindelig cluelessness, eller træthed. Den submissive må snyde sig selv. Huske sig på, at trygheden er der selvom der ikke er kommunikation altid hele tiden hver dag. Det kan glemmes. Især den første dag ude i kulden. Alene. Det kan ske.

Den submissive lægger sig så og ser at uret nærmer sig tallet fire og tænker noget smukt. Bruger meditation til at holde dårlige tanker væk. Trygheden er der. Der er ingen ændringer sket. Slappe bare af. Være rolig.

Kan det gøres anderledes? Kan afhængigheden droppes? Eller er den ikke bare hele fundamentet? Hele eksistensen. Ville den submissive lade sig binde på alle led og kanter? Lade sig piske og få smæk? Bruges seksuelt i alle sine åbninger? Ydmyges, bruges, kræves og udnyttes hvis hun ikke var afhængig? Kan den submissive bare lege med? Spille rolle?

Ja sikkert kan nogle submissive gøre det. Men ikke hende her. For hun er den slags submissiv at hun bliver afhængig, og derfor meget føjelig og eftergivende. En ægte pleaser. Som skal have tryghed. Og kommunikeres med. For at opretholde tilliden og respekten. Hvad mangler der så? Åbenheden. Ja den er her. I den søvnløse nat. Det eneste. Sårbarhed og åbenhed. Åben helt ind i sjælen.

Som et skrællet løg. Helt ind til kernen. Hvidt og sårbart. Og ømt. Som en klitoris der har været gnubbet i det uendelige.

Best at tælle får. Og tænke på den faste favn og de ømme og kærlige ord. Længes og savne. Som behovet for ilt og føde. Tro og tro og slappe af. Sove.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under slavetøsverden, tryghed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s