Et tegn.

Det er efterhånden blevet en lang kriseblog, med lange uforståelige poetiske indlæg. Men hun forstår dem. hun som skriver.

Det drejer sig om at forsikre, bevare og vedligeholde. Her på bloggen.

Men ellers er der meget dejlig sex, som ikke bliver skrevet om. Rigelig sex. Som Han bestemmer fuldstændig over. hun er helt holdt op med at bede om noget. For sig selv. hun yder bare. Er til rådighed. Gør hvad Han vil. Lader Ham styre hende ind i det. Det er ikke altid Han vil det ene eller det andet. Hænder, mund eller kusse. Men kontrollen vil Han have. Det tænder Ham.

Det samme hun tænder ikke på at tage initiativ. Skal øve sig i at være forførende igen. Ikke fordi hun ikke passer på udseendet. Er som Han vil. Men hun løfter ikke op i sin kjole, for at vise sin liderlige kusse eller viser Ham med øjne og mund at hun vil her og nu. En gang for lang tid siden, da hun sagde til Ham “knep mig”, så fik hun med pisken. Hårdt og brutalt.

For hun skulle ikke give kommando. Måske skal hun gøre det senere i aften. For at udfordre. Til at mærke det tynde, finpudsede spanskrør lege ved hende bagdel, og give den mærker. Måske. Måske har Han planer. Overraskelser.

Eller måske ikke. Som et træt ægtepar, der trænger bare til vaniljesex og hvile. Det gør ikke noget. hun er der. Parat. Bliver våd ved mindste tegn.

Men hun kan ikke lade være med at skrive. Det er vigtigt for hende. Og så lade være med at tænke på sine læsere. Bare skrive for sig selv. Det hjælper hende, på mærkelig vis. Men nu skal hun afsted, om lidt. hun er altid spændt. Men hun gennemgår nogle mærkelige faser, når hun ikke er hos Ham. Og hun vil ikke dømme sig selv for det, men lade det være og leves.

For målet er klart.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under overvejelser

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s