Herrens magt.

Herrens magt er total. Han råder ikke bare over slavetøsens krop, seksualitet, men hendes sind, tanker og sjæl. Et ord, et magisk ord, gør at hun flyder på skyerne. Længe. hun tømmes for tanker og er bare.

hun ved godt hvad der sker. Det har hun fortalt om så ofte her på bloggen. Men nu ved hun. At give er at få. Anderledes kan det ikke være i hendes verden. Den totale underkastelse er langt fra at være bare seksuel.

Det er så dejligt at kunne lære og blive inspireret. At lige pludselig åbne øjnene og se. Og vide. Og mærke. Glæde sig over andres glæde og sørge over andres sorg. At føle med. Og forlade sig selv. Der har Hara det bedst. For så begynder hun at mærke at hun modtager.

Det har hun så gjordt i dag. Fik dog at vide at et job hun søgte havde hun ikke fået, men det var ok. Blev bare taget i erfaringsbunken. Men der var ligesom feerne, som skal passe på hende, var vågnet op og havde givet hende energi. For hele hendes lejlighed bliver nu endevendt. Ommøbleret. Rub og stub. For fuld sving.

Men inspirationen kom, og Hara fortalte sin Herre om den, selvom det var svært. For hun blev genert. Men hun gjorde det. Og inspirationen blev serveret på et sølvfad, for den havde grasseret i tøse-tankerne i lang tid. I de skjulte drømme og fantasier.

Og i dag vil hun trøstes og drages omsorg for. Ligesom i går. hun vil ikke trøste sig selv, med uægte trøst af nogen slags. hun vil trøstes af dem der elsker hende. Og hun bliver det. Dog vil hun ikke kræve det men bare ønske det. Og ydmygt acceptere at hendes tid vil komme.

Det er dejlig nyt. At ikke behøve at bruge vreden og selvtrøst til at dulme sårbarheden. Lade bare tristheden overmande i lille styk tid, for at mærke igen glæden over at være.

Være en slavetøs og måske snart en slavinde for en Herre, som vil hende.

Denne nye position at være afhængig kvinde af en mand, skal bearbejdes. For hun må lære at mærke efter og acceptere. For hun har brugt et langt liv på at være selvstændig, veluddannet, intellektuel og alt muligt. Som så ikke gav hende lykken. For lykken lå et andet sted.

Der er så meget der skal gøres og leves. D/s verdenen er uudtømmelig for dem. Herren har sagt at der kun er løftet en flig af et hjørne. Måske er der allerede løftet flere hjørner. Men fantasibrønden er uudtømmelig. Der vil altid være perioder, med noget andet, arbejde, vaniljesex, rejser, familie og andre ting.

Men det har været hårdt.

Men alt imens der udvikles et dyrbart og stærkt forhold mellem dem. Tro og tillid er noget der vokser. Respekt kommer automatisk med. En dyb respekt bygget på beundring og glæde. Ikke frygt. Respekt der danner grundlaget for underdanigheden og ydmygheden, som er de største og vigtigste ting i slavetøs-personligheden.

Herrens magt er total. Og den bygger på kærlighed, intet andet.

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed, lykke, slavetøsverden, tilfredshed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s