Beklagelse.

slavetøsen havde skrevet et indlæg i nat, fordi hun vågnede. Så fjernede hun det igen i morges. Det handlede faktisk om at blive en slavinde. Men hun syntes det var så personligt, og slet ikke godt, så hun vil skrive et indlæg om emnet senere.

For det er altid bedre at skrive når tingene er på afstand, end midt i dem. hun er fuldstændig anonym for sine læsere og tilhører ikke noget bdsm miljø, men det er ikke dermed sagt at hun har respekt for sig selv og sin Herre, og vil ikke skrive sådan at det kan udsætte Ham for dom eller hende selv.

Desuden har der været så mange opløste forhold her på det sidste og bliver ved med, som gør hende meget urolig. hun føler at Dem hun læser fast på sin blog, og dem som læser hende, er blevet en fast bestanddel i sit liv. Selvom det er mennesker derude som hun slet ikke har set, eller kender det rigigte identitet på. Nogle få viser sig fuldt frem.

Der sker positive ting i slavetøsens liv, selvom hun er udsat for en stressfaktor, som erkendes som belastende af alle. At være arbejdsløs. Men hun er en fighter. Og det er bare spørgsmål om tid.

Derfor er det vigtigt for hende at ikke blande tingene sammen. Ikke lade sin status gå ud over forholdet til sin Herre. Omvendt kan hun ikke sige, for hendes Herre har betødet alt for hende. Og hun vil at det bliver ved på den måde.

Men det er nogle gange svært at finde en balance i forholdet mellem mennesker, især i en individualistisk verden. En verden hvor alt drejer sig om en selv og ens egne behov. Og en kaste ud verden. Forbrugsverden.

Selvfølgelig er det et kæmpe fald for slavetøsen efter at have haft høj løn at falde til næsten ingenting, men alligevel have de samme udgifter. Bolig, bil etc. men som den optimist hun er, så vil hun lade denne tilstand arbejde postitivt for hende og hendes liv. Og hun ville gerne bare overlade alt det der til sin Herre, men det kan hun ikke. Han har nok at se til. Desuden er deres forhold ikke nået derhen.

hun vil skrive et indlæg om at blive en slavinde senere. Men hun er nødt til at skrive det på den måde, hvor hun selv er tilfreds. Og kan stå inde for det. Indtil videre er hun ikke helt afklaret hvem hendes læsere er, og hvorfor hun skriver.

Så på gensyn.

Reklamer

3 kommentarer

Filed under overvejelser

3 responses to “Beklagelse.

 1. Jeg er helt klart fast læser. Jeg elsker at besøge din blog, og jeg glæder mig altid til at høre nyt fra dig. Du har i den grad beriget denne del af blogmiljøet.

  Mange kærlige hilsner din faste læser Freja 😉

  • Kære Freja 🙂
   Du aner ikke hvor det varmer, at læse sådan fra dig. Mange tak.
   Der sker ændringer snart her på bloggen hos “mig”, som bliver kun for at glæde mig, Ham og mine læsere…
   Kh Hara

 2. jeg melder mig også her som fast læser og glædes og inspireres over/af dine ord

  kærligst
  lilleQ

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s