Hara er nu en slavinde.

Nu er Hara ikke længere en ydmyg slavetøs, men en lykkelig ejet slavinde af Herre Zhack. 😉 Dette bliver sikkert fejret med pomp og pragt i efterårsferien, hvor hun han planlagt en rejse for dem.

Betydningen vil fremover påvirke hendes skriv her på bloggen. Skriveriet vil ændre karakter, mere i retning af fantasier og filosofiske overvejelser. Begge dele har hun altid betegnet som sin brønd, fantasibrønd og filosofisk brønd som har holdt hende beskæftiget i mange år.

Desuden vil hendes ændrede status indebære at Herren vil læse over hendes skriv inden hun udgiver.

Herren og Hara har altid skelnet mellem det at være en slavetøs og en slavinde. Og for Hara har vejen nogen gange være uendelig, men den er det ikke længere.

I deres verden er en slavinde altid lydig, underdanig og ydmyg imod den kække, oprørske og nogle gange ulydige karakter hos slavetøsen. Så hun er ikke en tøs mere, men en slavinde. Det passer også bedre hendes temperament og hendes alder.

Forudsætningen har været at Hara har måttet analysere og gennemgå sin tillid og respekt for sin Herre, for at se i øjnene sin egen begrænsninger som altid skal være under opsyn. Det vil også komme til at betyde en balance i kontrollen, hvor der må skærpet kontrol på visse punkter men afgivelse af kontrol på andre punkter.

Dette vil også på sigt medføre en ændret tilstand for Hara i de perioder hvor hun ikke er sammen med sin Herre. For hun er så heldig stillet, at hun kan altid bede om en dialog hvis tvivlen opstår, men frustration og mistillid hører ikke længere til i deres forhold.

Hara glæder sig til at leve og ånde som en naturlig submissiv slavinde for sin Herre. Bruge de midler hun har for at vise Ham at hun er det værd. Behage Ham og tilfredsstille.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed, lykke, tilfredshed, tillid, tryghed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s