En sur/sød begyndelse.

hun satte det sidste strøg af mascaraen på sine øjenvipper, og lod den røde læbestift dække læberne. Glattede i sin sorte nederdel, og kiggede flygtigt på de struttende brystvorter bag den hvide nystrøgede skjorte. Med lette bevægelser smuttede hun de høje hæle på og gjorde frakken, tørklædet, hanskerne og tasken klar ude i entreen.

Stille listede hun sig ind til Ham hvor Han lå udstrakt i sin seng. hun hørte at Han var vågen, fordi Han havde lige talt i telefonen. Langsomt, men ydmygt og med intens lykke satte hun sig på sengekanten hos Ham for at sige farvel. hun ville takke Ham for en vidunderlig weekend, hvor Han havde gjordt hende til sin slavinde. Dækket alle hendes behov, forkælet hende, og sørget for at hun fik al den sex hun nogen sinde havde drømt om. Massevis af orgasmer af alle slags, og dejlige intime oplevelser både udenfor og i sengen. Han havde givet hende smerte, lidt hist og pist, indtil hun ikke kunne mere, for derefter at indhylle hende ind med kærlighed, blødhed og stor omsorg. Han havde lyttet til hende, snakket med hende, givet hende ros, håb og løfte om et dejligt liv forude.

Det var ikke alene med stolthed, men også med anger og fortrydelse pga en lille fokussvigt ved sengetid aftenen før, at hun satte sig på sengen. Rørte let ved Ham. Strøg hårene på Hans arm, og lod sine fingerspidser røre let ved knoglerne på Hans skulder.

Han satte sig op. Uden at dække sig. hun rørte blidt ved Hans mave og Hans lår, imens hun kyssede Hans skuldre. Han stod op. hun stod op og stillede sig foran Ham. hun kyssede Hans bryst og Han skubbede hendes hoved ned. hun stillede sig tavs på knæ foran Ham, uden at Han sagde et ord. Tog blidt Hans pik, der var vokset, op i sin mund. hun lod tungen blidt gejle ved dens hoved, og gjorde det stive glatte hoved vådt og glinsende med sin våde mund. Med begge hænder lod hun fingerspidsene let kærtegne Hans pung og området omkring den nu stive pik. Han tog pikken ud af hendes mund og begyndte at køre den af med sin hånd og gav hende besked på at bruge sin tunge på Hans pung. hun lod sin pirrende tunge gejle let ved Hans pung imens hun holdt sine hænder bagpå Hans stive balder.

“ja sådan”. Han kørte sin pik af indtil Han tog om hendes hår og styrede den ind i hendes mund for at tømme den. Med små ryk fik Han dens safter, der smagte på en bestemt måde, kørt ind i hendes gane. hun så op på Ham ydmygt og tilfreds som i en trance og sagde “Tak min Herre”. Han rejste hende op. Glattede lidt i hendes nederdel og skubbede hende lidt af sted. hun tog sit overtøj på og forlod Residenzen, glad og lykkelig, med en special smag i munden og meget forventningsfuld over sit nye liv som slavinde for Ham.

Reklamer

2 kommentarer

Filed under det mørke univers, tilfredshed

2 responses to “En sur/sød begyndelse.

 1. sweet devotion

  Tillykke med din nye status som slavinde. Jeg håber, at din rejse må byde dig på mange lærerige ting.

  Tanker fra sweet devotion.

  • Mange tak sweet devotion.

   Den strategisk tænkende Herre Zhack har sikkert et formål med at gøre Hara til sin slavinde. 🙂

   hun vil nyde den ophøjede status, og lære at dvæle i sikkerheden og trygheden, i Hans nærvær og fravær. 🙂

   Kærligst Hara

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s