slavinde-afhængighed…:-)

Hara elsker at være afhængig af sin Herre. hun elsker at vågne op hver eneste dag med Ham i tankerne og falde i søvn med Ham i tankerne. hun elsker også at mærke hvordan det prikker i hendes underliv når hun tænker på Ham. Vide at Han i den anden ende, en halvtime fra, på motorvejen, er lige så længselsfuld som hende. Og også glæder sig til at nyde hende. Hara elsker også at lade Ham vide at hun længes efter Ham. For hun ved at længslen er vigtig for dem.

I et langt liv har hun lært at være selvstændig. Men nu lærer hun at være mindre selvstændig, og at bede om lov og bede om råd, i stedet for bare at gøre impulsivt. hun elsker nemlig at kunne bevise overfor sin Herre, Hans magt over hende. Bevise at Han har det i sine hænder at kunne gøre livet bedre for hende. Hvis hun nemlig var en selvstændig, fri kvinde i den uge hun ikke var sammen med sin Herre, så var det rollespil. Så ville hun skulle forberede sig til at spille en rolle, hoppe ind i den, fra den ene dag til den anden. Dette ønsker hun ikke. hun ønsker at være i rollen altid.

Hara ønsker at leve og ånde som en slavinde for sin Herre. På den postitive gode måde. Hvor hun hver eneste dag i Hans nærvær og fravær glæder sig over at være en slavinde for Ham. Og i sit sind, væremåde og fantasi forbereder sig på at blive bedre og bedre. Blive den perfekte slavinde. Den Han ønsker. hun må sørge for at hun er alt Han ønsker. Så Han kun vil ønske hende. hun elsker at prøve noget tøj på herhjemme inde i sin nu fine “Walk-in-Closet”, se sig selv i spejlet med et glimt, og tænke hvordan hun ville kunne forføre Ham, overraske Ham, glæde Ham og behage Ham. hun elsker at være opdraget af Ham, og hele tiden tænke at hun skal forbedre sig.

Da hun skrev til Ham i dag og bad om tilladelse til at pakke et par bukser i sin kuffert til den rejse de skal hen næste uge, svarede Han tilbage at det var ok, hvis hun så bare huskede sin hofteholder og strømper. Og hun gør kun det Han ønsker. hun køber ikke mere sko med kilehæle, fordi Han synes det ikke er pænt, men sådanne ortopædisk look. Og hun farver sit hår som Han vil. Og sminker sine øjne. Og forsøger hele tiden at forbedre sig. hun siger aldrig til sig selv, at det kan være ligemeget. Eller at Han ikke skal bestemme det, eller have mening om det. Aldrig. For hun lever for at behage Ham.

Når hun tænker frækt, om hun gør nu, fordi der snart er gået en uge, så tænker hun på hvordan hun kan stramme sin kusse om Hans pik, og tilfredsstille Ham. hun tænker ikke på sig selv, men på hvordan hun kan behage Ham. Og hun træner og klemmer sine kussemuskler i bevidstheden om dette.

Hara ønsker ikke frihed, selvstændighed eller uafhængighed. Det ønsker Herren heller ikke. Han ønsker ikke at hun går over i vaniljetanker igen, som da Han mødte hende. Og lever og ånder som vaniljepar. Hvor der er psykisk regnskab hele tiden, hvor den ene gør det og den anden gør det. Men Hara erkender at hun mister fokus nogle gange, men det er blevet bedre nu efter at hun er blevet en slavinde. hun håber på at fokussvigten vil forsvinde bestandigt en dag. Det image, eller den identitet en bestemt rolle påvirker sindet. hun tænker på sig selv anderledes nu. Mere ansvarlig og mere moden. Og kun med meget forsigtighed ytrer sig om hvis hun længes og savner for meget. Men hun føler ingen frustration og desperation. Kun stolthed. Uendelig glæde at være ejet af Ham. Og dette uforklarlige behov for at se Ham smile, være tilfreds, afslappet og lykkelig Herre.

For Herrens totale magt gør at hun er rolig. Han ved det og bruger det. Og kalder hende sin dejlige og elskede slavinde. Sender hende disse kærtegn på skrift, for at berolige hende. For Han ved at det virker, for det virker. Som magi. Hver eneste nerve i hendes krop venter på Ham nu. Og glæder sig til Ham, i morgen. Og at være sammen med Ham i mere end en uge.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under frihed, kærlighed, lykke, slavinde-tanker, tilfredshed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s