slavinde-livet blomstrer.

Nu er Herre Zhack og Hans slavinde vendt tilbage fra udlandet. Det var en vidunderlig tur. En tur som Herren aldrig har været på før, men en rejse i et land som hun er født og vokset op i. De nød det begge to i fulde drag.

Dog var det svært for Hara at forlade Residenzen i morges, men hun skulle hjem selvom hun kunne have vasket der og syslet. Gode og så nogle mærkelige følelser rører på sig hele tiden. Men ugen bliver travl, og hun skal i Residenzen igen på lørdag. Inden de tog af sted til udlandet havde Herren bestilt en del bøger på biblioteket, som de begge er i gang med at læse. Nu er Hara i gang med at læse Danse, danse dukke min og har læst Kontrakten, imens Herren læser Dyret med to rygge. Så ligger der en roman på bordet der hedder Lulu. Det er nogle helt special erotiske romaner. På en måde inspirerende. Meget anderledes. hun er lidt bange for dem, på en måde, fordi hun ønsker ikke at andres fantasier overhaler hendes. hun vil gerne have sine egne i fred, og lade dem udvikle sig og inspirere, men ikke have andres. Derfor har det også været svært at læse de andres blog her på det sidste. Sårbarheden er enorm. Følelserne er gigantiske. Samhørigheden er absolut.

Herren grinede lidt af hende da hun fortalte Ham at hun syntes at rejsen havde været inspirerende på mange måder. Højt grinede Han, da hun viste Ham to af de steder hvor nogle af hendes historier var tænkt eller skulle have fundet sted. Og fantasibrønden er uendelig, og hun vil ikke nægte at der altid kommer nye tanker og tilføjelser ind i det fantasiefulde slavinde-sind. De boede nemlig på et hotel, meget centralt, men som gav hende så mange tanker og fantasier at det vil før eller siden komme i dagens lys. Det bliver så meget nemmere den dag, når Herren vil at hun skriver historier for Ham igen. For så kan hun lade dem foregå nogle af de steder de har været på. For alt bliver pirrende. Også hende der sad ved siden af i flyveren. Bestilt til Herren, eller hvad? Det er bare så dejligt at tingene får lov til at udvikle sig, i stedet for at stresse frem og tilbage.

Så har Herren kun brugt sine hænder til meget kærlig berøring, men ikke til klaps. Men hun ved, at det kommer. hun nyder at ikke tage initiativ eller bede om noget. Men kun være der for Ham som Hans slavinde, Hans dukke. hun nyder at bare lade Ham gøre hvad Han vil til den tid Han vil. Til gengæld har hun oplevet vaniljesex som hun aldrig har oplevet før. Og analsex. Herren har nemlig opdaget en stilling hvor Han knepper hende til orgasme på rekordtid. hun elsker det. hendes krop er blevet som voks i Hans hænder, lydig og føjelig.

Det er så dejligt at tingene får lov til at udvikle sig. hun blev jo slavetøs for Ham tre måneder efter at de først var sammen, og nu er det så dejligt at tingene får lov til at udvikle sig. Hæmningerne slippes for hende. hun havde ikke anet at det skulle gå så lang tid, at hun gav slip. hun gør aldrig modstand eller indvendinger, men nyder hvert øjeblik og hvert åndedrag med sin Herre. Hele mennesket i en dyb dyb kærlighed.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under overvejelser, slavinde-tanker

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s