Her og nu for evigt.

Det store træ svajer og rusker i vinden. Lampen i vinduet er ikke tændt, men billedet giver en behagelig fornemmelse af velvære.

Lidt omtumlet uden søvn, med en pirrende mavekriblen, og himlen i det uendelige føles det som løfte om liv. Liv, at være i live. At mærke. At tænke, at hvis det var kort, så ville det være mere kostbart.

Lade sig ikke slå ud, og give rastløsheden plads i det dunkle. Men bare stille mærke den ro som er opstået mellem to mennesker der kan give og tage, og finde mening med hinanden.

Se mulighederne boltre sig i optimismen og lykken hvor det altomgivende styrer og fortæller den arme sjæl, at det er her. Det er her og nu. Altid og for evigt. Aldrig anderledes.

De usynlige tråde binder fast. Lænker og gør den sikre tilværelse tryg og rar. Med stigende puls og meget kostbart liv.

Og…og det er ligesom at lade det evige lys tændes og lune ind  i afkrogene og fortælle verden at meningen er her. Trådt ind ad døren for øjnene af én. Der hvor to verdener skilles ad i øst og vest og nord og syd. Der hvor livet har sin begyndelse og sin slutning. Der hvor universet venter på at blive brugt til nydelse. I ro og mag. Her og nu for evigt.

Skriv en kommentar

Filed under filosofering, frihed, lykke

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s