Han samler hende i en helhed.

Så fandt hun denne her tingest, som skal bruges til at fjerne luft fra radiatorne. I bunden af sin gamle værktøjskasse, i en boks. Den værktøjskasse som hun oftest bare rakte over til en eller anden hjælpsom mand eller familie. Indtil hun opdagede at hendes nye værktøj forsvandt og noget gammelt andet noget kom i stedet. Som hun ikke kunne genkende. Hmm…men hun ville aldrig drømme om at bruge sådan en nøgle og lade det varme vand sprøjte overalt. Eller bare miste sine briller oveni det hele fordi hun ikke kunne komme til.

Nej Han samler hende. Han gør hende til det hun er. Han gør hende hel. Og hun er overbevist om at manden og kvinden er skabt sådan af en grund. For at erstatte hinanden. Uden kuelse eller tvang. Bare forskellige. Frivilligt forskellige. Frit valg. Dejligt.

Og Haras dejlige Herre sov hos hende for første gang i nat. I hendes lejlighed. I hendes seng. Og hun fik lov til at tilfredsstille Ham i morges, inden Han tog afsted.

hun nød at have Ham her, men var alligevel på vagt, for at kunne behage Ham. hun nød at servere mad for Ham i aftes da Han kom, desert og kaffe. Og ligge ved siden af Ham. Som en mor der vogtede sin baby. For at være sikker på at Han sov godt. Putte dynen, åbne vinduet. Og i morges sagde Han at måske skulle Han også have en kasse som hun havde i Residenzen. Til sine toiletting. Og andre ting. Det er Ham der søger ændringerne og hun vil altid de faste rammer.

Hara bliver helt blød i knæene. Samtidig med at hun mærker styrken vende tilbage efter deres ferie, så hun kan komme videre med sin jobsøgning. Han tager sig af hende, passer hende og beskytter hende. Det er langt i fra at være kun sm det her. For smæk har hun ikke fået længe. Men hvert smæk, kneb i brystvortene, eller et hårdt greb i håret, armen eller nakken afslører hende. Mellem benene.

Han holder hende gående, giver hende mening og liv. hun er kun et halvt menneske uden Ham. Og nu skal neglene ordnes.:-)

Skriv en kommentar

Filed under lykke, tilfredshed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s