At tilsidesætte egne behov.

Da hun valgte at blive slavetøs i sin tid, tog hun stærkt afstand fra sm delen. Men sådan er det ikke nu.

hun gjorde op med sig selv inden hun blev slavetøs, at det var det hun ville. Inden, havde hun lavet en kontrakt, styret af sin Herre. Og kontrakten var klart fokuseret på, at hun skulle sidestille sine egne behov, på alle fronter. At hun skulle ikke bare leve og handle som submissiv, men tænke og føle som en submissiv. Og hvis hun ikke gjorde det allerede, så ville hun det med tiden, med hjælp fra sin Herre. Han havde forpligtiget sig til at tage sig af hende og oplære hende i det billede, Han ønskede og hun dermed ønskede.

Der er ikke altid ting som hun er glad for, men hun accepterer dem fordi Herren har besluttet dem. For hun stoler på Ham, og har fuldt tillid til at det Han vil, er det rigtige. hun beslutter ikke meget mere. Men hun er sig selv. hun bliver mere og mere sig selv. Alle hendes drømme bliver til virkelighed efterhånden. Men hun sætter sine behov til side. Sine længsler og nydelser sætter hun tilside, og hvis hun har ønsker så har hun mulighed for at lufte dem for sin Herre. Og Han vil overveje dem. Eller plante dem ind et eller andet sted. Det gør Han altid.

Novellelæsningen er snart slut. hun har ikke læst “Lulu” færdig fordi Herren skulle have den, men så gør hun bare “Dyret med de to rygge” færdig. Hara er udmærket i stand til at kunne analysere tekster på forskellig vis. Og disse erotiske noveller, har noget tilfælles. Det er slavinder det handler om. Det er submission. Det er kinky sex og dominans. Ikke den bedste litteratur, men meget af det, vækker så mange tanker. hun selv, og alle de andre hun elsker at læse, er heller ikke de store forfattere, men tankerne og handlingen er det, der gælder her.

Hara er stadigvæk i Residenzen. hun tager til sin lejlighed i morgen. Herren havde brug for hende en dag mere, og hun nyder hvert et øjeblik sammen med Ham, selvom hun ikke ser Ham meget i dag. Men hun har altid sin bærbare med, og er temmelig travlt beskæftiget, med planer og diverse. hun har været så heldig, at Herren har holdt hende i kort snor i sidste uge og her i weekenden, med opgaver, som hun vælger selv. For der er så meget hun vil.  Og Han hjælper hende med at organisere det, så det bliver gjordt.

Endelig har hun tid til alt det hun ville. Læse hundredevis af bøger, skøn- og faglitteratur. Sy og strikke og uendelig oprydning i alt muligt. Og hun er godt på vej. I dag har hun lavet plan for hele ugen. Og hendes kælder er et skattekammer. For lille Hara her er en samlerske. Og der er så meget, der kan gøres. Pudses, laves i stand, gives væk. Sælges os.videre.

Og så var hun så heldig efter forholdsvis kort leden, at finde akkurat det stof hun skulle bruge til sin Herres housecoat. Han tog med hende i butikken i lørdags for at kigge på det. Og det passede, hun havde ramt rigtigt. Ja hun vidste hvad det var Han ville. De har denne lege- og eventyrlyst fælles. De elsker at se Spartacus og Arn, begge to. Og alt muligt. Og det var også da Hara så sin Herres klædeskab, at hun vidste at Han var manden i hendes liv. Mærkeligt. ha ha

Nåh, men snaksaligheden er lidt stor nu. Men det er fik hende til at skrive er, at Herren og hende er enige om at hendes bloginteresse ofte forvirrer hende. For det første så sammenligner hun sig med andre. Som hun i virkeligheden ikke kan. Og faktisk ikke gør så meget mere. For der er så mange opløste forhold.

hun selv har hellere syntes at forvirringen er i at underdanigheden og submissionen hos så mange slavinder når kun til sexdelen af deres forhold. De er noget optaget af deres egne behov og lyster. Sådan vaniljeforhold med Sm eller Ds islæt og sexdel. Forvirringen hos hende har været i, at disse vaniljetanker har sneget sig ind hos hende selv, uden at hun bemærkede dem. Her har Herren også forpligtiget sig til at vareatage sin slavindes psykiske liv og tanker, og vogte at der ikke bliver for meget uheldig påvirkning udefra.

Hara er klar over at hun gentager sig hele tiden, her på bloggen. Og hun er endnu engang klar over, at det er kun underdanighed og ydmyghed der tiltrækker hendes Herre. Ikke fordi Han ikke holder af sin slavinde uanset hvordan hun er, men fordi disse elementer er dem som tænder Ham mentalt og seksuelt. På alle led og kanter. Og er den ikke tilstede, så vakler det hele. Så slavinden må altid tænke på at tilsidesætte sine behov. Og hvis der er nogle behov, der banker heftigt på, hele tiden, så må hun underrette sin Herre. Han har svar ved alt. Alt. hun tvivler aldrig på det Han siger. Aldrig på Hans dømmesans.

Det er måske lidt uden sammenhæng det her, men det gør ikke noget. Nu vil hun lave en af de opgaver Han har sat hende til, og så glæde sig til at Han kommer hjem sent fra arbejde i aften. hendes ejer Zhack. 🙂

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under filosofering, lykke, slavinde-tanker, snaksalighed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s