Undertrykkelse eller bare pure længsel.

Nu når der er gået en uge, så begynder de frække liderlige tanker at røre på sig. Alt det følelsesmæssige kærlige fylder så meget nogle gange, at der glemmes at det hele står på en grund. En erotisk dominans grund. Eller en grund, som styres af liderlighed og begær. Det er ikke julemelodier og stjerner som rører sig nu, men nogle meget frække indlæg hun læser. Om noget frækt der bliver gjort. At blive lånt ud, eller stå til rådighed for mange, eller bare blive delt. Men ikke dele.

Hara ved ikke rigtigt for tiden. hun gider ikke mere. hun gider faktisk ikke at lade som om. At lade som om hun er den pæne perfekte slavinde. Som hun ikke er. hun er nok ikke en slavinde alligevel. Selvom hun er en ægte submissiv. Nogle gange synes hun hun er for meget submissiv. hun bliver bare afhængig af at være styret og kontrolleret. Og kan slet ikke fungere alene. Kan ikke fungere uden Ham. Kan ikke fungere uden kommunikation og ærlighed. Kan ikke fungere uden sex. hun vil have sex. Masser af sex. Dejlig dyb og massiv sex.

Men hun forsøger at skjule hele tiden. Og sådan skal det ikke være. Skjule sine tanker, sine følelser, sine lyster, sine fantasier. Det sætter låg på hende.

hendes leder og hendes alt og alt, som hun lever og ånder for, har været travlt beskæftiget med andet. Så nytter det ikke noget for hende at sidde og trænge til, ønske, have lyst til, have behov for. Men hun må nøjes med, være taknemmelig. Og beholde fokus og huske hvem styrer. Hvem der er Herren. Hvem der er Herskeren. hendes Dominus. hendes Herre. Det er Ham der sætter dagsordenen.

Tålmodighed har aldrig været hendes styrke. hun vil piskes til tålmodighed. hun vil at Han retter hende. hun vil ikke skulle være her alene og vente, og være tålmodig, uden kommunikation. Og lide af længsel og lyst og afhængighed.

Hara ville ønske at nogle af hendes læsere kunne fortælle hende hvordan hun overlever denne ventetid. Indtil hun skal møde op i Residenzen. hun er blevet indkaldt til at møde op på torsdag, fordi Residenzen trænger til julerengøring. Så er der gået 10 dage. Og måske mere siden hun mærkede Herrens pik inde i hendes kusse.

hun fantaserer om nogle drivvåde scener hvor hun bliver taget og brugt af Ham, imens det plasker. Hvor hun kan bruge sin mund, der nærmest længes efter at blive brugt brugt brugt, og hænderne. Med alt det spyt og alt det våde og dejlige. Og mærke det stramme muskler strammes og stramme om. Orgasmer og orgasmer. Pisk og smerte. Ømhed, kys og kram. Kærlighed, hvisken i øret, at Han elsker hende, at Han vil passe på hende altid. At Han har savnet hende. Det er hvad hun trænger til. At mærke sin krop, mærke sit sind. Mærke at hun er elsket, og at Han vil hende. Mærke Ham. Mærke at hun betyder noget for Ham. Mærke at hun kan behage Ham. Kan øve sig i at knæle og gøre tingene rigtigt for Ham. Se på Ham på den rigtige måde, være for Ham. Tilfredsstille Ham. Gøre Ham glad. Lette tilværelsen for Ham. Give Ham overskud. Give Ham overskud. Lade Ham mærke at hun er noget for Ham. Og at hun gør forskel i Hans liv. Og at Han vil have hende i sit liv. Mere. Oftere.

En ondartet drøm blev til en godartet. En iboende angst blev lettet, og livet fik en anden farve. Et andet skær. Og hun vidste at hun havde fortjent det bedste. Og ville få det. Så den undertrykkelse hun følte blev bare til en simpel menneskelig slavinde-længsel. For sin Herre. Ham som betyder alt.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under afhængighed, længsel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s