Tingene bliver sat på plads.

Hara er dødtræt nu. Foruden at have stået i køkkenet hele dagen for at bage småkager til Herrens familie og børn, som skal være sammen med Ham i Residenzen i julen, imens Hara er sammen med sin datter i udlandet, så har hun fået besked på at meddele Ham næsten konstant hvad hun laver. Foruden at skulle lave knibeøvelser mange gange i løbet af dagen.

Så på en måde er det meget frækt at forberede sig, og sin krop for Ham. Hvor Han udtaler sig om at Han glæder sig til at hun kan kontrollere sin kusse, til at kunne tilfredsstille Ham med sin muskulatur. Uhmmm…meget frækt. Desuden skal hun give nøjagtig besked på hvad hun vil tage på, hvad hun spiser os.videre. Kontrol. hun elsker det. hun elsker at være kontrolleret i mindste detalje. Ikke fordi hun har så meget brug for opmærksomheden, hun synes faktisk den er lidt pinlig. Og hun bliver på en måde lidt forlegen at skulle have så meget opmærksomhed, selv om Herren er på arbejde. Men det mærkes anderledes, når Han kommunikerer med hende så meget, som Han har gjordt i dag. Nærværet øges.

Og på en måde kan impulsivitet og kækhed ekspederes med det samme, i stedet for tavshed og frustrationer. Det er virkelig dejligt. Herren ved nøjagtigt hvad Han gør. Først gik hun i forsvar, og troede at Han legede med hende. Men det gør Han ikke. Han imødekommer hendes behov, og forsøger at lette de følelser som fraværet har skabt for hende.

Hara glæder sig selvfølgelig uhørelig meget at tage i Residenzen på torsdag. Og være Hans. Og lade Ham styre. Der er intet hun tænder mere på end at være domineret, således at det mærkes på krop og sjæl. hun vil ikke analysere det, men nyde det.

Herren nyder også at træne hende og kontrollere, og disiplinere. Han siger at Han vil sørge for at hun får udført tingene. Så dagen i morgen skal bruges rigtig godt. hun ved godt at hun er ikke til den store underholdning for sine læsere, med frække historier eller ting. Men det er ikke noget at gøre ved. Folk kan jo frit komme og gå.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under længsel, lykke, tilfredshed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s