Sexslaven forberedes.

Måske en dag står hun frem og indrømmer hvem hun er og hvordan hun er. Hvad tænder hende, i alt fald i fantasien. Når hun ved hvad det hedder. Alt muligt som så mange er dygtige til at genkende hos sig selv. Og finde ord for det. I alt fald skal hun hver dag skrive til Herren hvad for noget tøj hun vil have på. Inderst som yderst. Han gør det med vilje, så ved Han måske hvordan hun ser ud den dag, eller så gør Han hende en tjeneste at beskrive det. For det ændrer ikke på hvad hun ville ellers have på. For Han ved at hun elsker at have smukt tøj på. Inderst som yderst. Være velklædt. Det er en fetish for hende. Og neglelakken, læbestiften, tørklædet, skoene, handskerne skal matche. Alt. hun elsker det og har altid gjordt. hun ved ikke hvad det kaldes. Men det tænder hende. Og det tænder hende ekstremt at se andre kvinder velklædte, matchende sko og det hele.

Og i morges skrev Han tilbage om hun havde besluttet at være uden trusser. For hun havde glemt at beskrive dem. Men selvfølgelig svarede hun at de matchede toppen, som var under den hvide skjorte.

Nu har det taget en time at ordne neglene. Heldigvis havde hun en dejlig en på skype til at tale med imens. Som også ordnede negle. Så nu er alt det huslige her i hulen færdigt. Køkkengulvet vasket. Og alt snart klart til Residenzen til at være i 5 dage. Og når hun så kommer derhen i morgen, får hun gummihandskerne på, og ordner stedet. Og derefter lægger hun husholdningslaven til side og bliver sexslave. Glatbarberet, velduftende, velplejet, lækker og parat. Og underdanig og lydig.

Der findes ikke ord for den glæde at skulle knæle og tage Herrens hånd og kysse den. Og være til Hans brug, veltrænet efter at have lavet de her kneb1,2, 3, 4 og 5 hver dag. Knibe alle vegne. hun gjorde kneb2 på kondicyklen i dag. Kneb 3 da hun lakerede negle og snakkede på skype. Og kneb 4 skal laves nu her snart inden hun spiser sin salat. hun tænker at hun vil gøre dem ved at bøje sine knæ ned, som om hun red sin Herre. Spredt. I morges da hun lå i sengen var de første, med meget spredte ben. Forestillende Hans lem, som blev klemt sammen. Ja kinky ha ha. Men det er Herren der styrer det. Han forsøger at gøre hende parat og rede, og liderlig. Og stuve sin klagesang væk hi hi. Ja klagesangen er blevet mindre i disse dage, da hun får så mange beskeder fra sin Herre, at hun mærker Hans nærvær. hun ved hvad Han laver, og Han ved nøjagtigt hvad hun laver. hun elsker det.

Så nu bliver der en lille pause fra bloggen, og hun tænker stadigvæk hvordan hun kan ændre den. Selvfølgelig hvis hun opgiver sin klagesang og offermentalitet, så kunne den blive fræk. Så kunne der hentes noget frem fra fantasibrønden, eller i det gamle materiale.

Det er tydeligere og tydeligere, den magt Herren har over sin slavinde. Hans magt er total. Og hun har på fornemmelsen at i den mørke vintertid, elsker Han at bruge reb. Binde hende, bruge hende til sin fornøjelse og vise hende at hun er Hans slavinde, og at det er Han som sætter dagsordenen, midt i hendes klagesang. Ja ha ha, klagesangen er jo ikke bare på den offentlige blog ha ha.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under længsel, tilfredshed, træning

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s