En dag.

En helt speciel dag. hendes dag. En trist dag. En ensom dag. Men endnu en dag. En dag, hvor hun takker for at få lov til at være. Leve. Være Hans. Være Hans slavinde. En dag hvor hun får lov til at elske. Og være priviligeret. At kunne elske. Og at elske fuldt ud.

Det specielle ved dagen er at den er uden grænse. Den fortæller om svaghederne. Om at være menneske. At ville, men ikke kunne.

Husker på glæden, smilet og passionen. Om det der er sjældent. Og kun for få. At have. At kunne give. For er der ikke noget, så er der ikke noget at give.

Hver dag bliver kostbar. Fordi hver dag skal nydes. Lyset skal nydes. Og når mørket falder på, er der håb om at der kan tændes lys. Lys der kan lune og lade livets batterier.

Det store træ svajer let i vinden. Det er tomt. Ingen blade. Men det er levende. Det står stolt, oprejst og fortæller alle at det skal i vinterdvale. Være i ro indtil solen og varmen kan give det næring igen. Så bladene kan vokse, lysegrønne. Og glæde igen og igen. Give de arme sjæle omkring mulighed for at finde sig tilrette i et liv, som er fortjent.

Imens leves dagen ydmygt, og ømheden spirer i den tavse slumren. Får ro og mærker igen, hvordan modvinden sætter sine spor på det inderste. Som gør en til et følende menneske. Et elskende menneske som er elsket.

Forelskelsen gør ondt til tider. Ikke fordi den ikke er gengældt. Men fordi den indebærer et behov, et håb og liv inde i de mørkeste kroge i hjernen. Giver livet mening. Fortæller yderen og modtageren at det er her og nu. Livet og kærligheden. Og passionen og virkeligheden.

Englene vogter den anden skulder. Sørger for at jage væk, alt uønsket. De sætter deres små magiske drys som et slør over det hele. For at plante til den evige tid. Så de som elsker kan nyde at elske og lade livet gejle ved dem i den evige rus. Hvor himmelriget venter dem.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed, lykke, tilfredshed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s