Et nyt år starter med et smil.

Hara vil ønske alle der kommer forbi hendes blogside, et godt og lykkebringende nytår!

Samtidig vil hun takke for de små hilsner og at der er nogle der kommer forbi og holder øje med hende.:-)

Som den lille “Dramaqueen” hun er, så har hun gjort sig rigtig mange overvejelser om det år som er forbi nu og det nye som er ved at starte.

Og på en mærkelig måde, er hun også dennegang “sluppet om hjørnet”, med sig selv, sit liv og sin Herre ved side. Noget som gør hende dybt taknemmelig og får hende til at revurdere alle hendes tanker og følelser, som har været til stede.

Det får hende til at tænke hvad der skal til, for at sætte pris på det man har og nyde. Og tro på sig selv og sine medmennesker. At indse sine svagheder og begrænsninger og se hvor der kan sættes ind til at forbedre sig.

Dette er det hun vil gå ind med i det nye år. At blive bedre.

 At blive bedre som slavinde.

Ikke et rollespil, som skal udføres en gang i mellem, men at ændre tankerne og de følelser som har styret og rådet over alt, oftest med ingen håndbare argumenter, men bare fornemmelser og angst om at miste kontrollen. Alt andet er sekundært. Det er bare opgaver. Men at blive bedre som slavinde er et livsmål.

slavinden største ønske altid har været at kunne sætte sit liv i hænderne på en mand der kunne tage sig af hende, fordi Han elskede hende og ville hende. Ham har hun fundet nu. Og han forlanger intet andet i stedet, end at hun er en god slavinde. Med alt som det indebærer.

hun vil nok sige at deres forhold er lidt anderledes end hos andre. hun kan ikke rigtig forklare hvordan og hvorledes, men deres følelser når meget dybt ind. Og den dybe respekt og den uendelige tolerance, har sat hende på prøve igen og igen. Chancerne har været uendelige, men til sidst må svaghederne indrømmes og tages i betragtning.

slavinden takker endnu engang for at få lov til at leve, og for at få lov til at være en slavinde for sin Herre.

Herren min, mange tusinde tak for at være så god ved Hans slavinde. At elske hende og tage sig så tålmodigt af hende, som den store mand Han er. Den som kan kalde sig Herre med god grund.

Og med hensyn til læserne her, så bliver det spændende at tænke lidt på bloggen. Dens udvikling. At den kan blive anderledes og bedre. For slavinden har tænkt, at hun ikke bare vil skrive videre på sine erotiske noveller, men også evt skrive krimier. Men selvfølgelig ikke publisere dem her :-). hun har altid haft et ønske om at skrive, fra hun var helt ung. Og nu i disse tider, hvor overlevelsen er vigtig, så er mulighederne mange. Dette vil hun have i tankerne fremover. Og glæde sig over, at der er andre derude der også kan lide at skrive og læse og udvikle sig og nyde livet i denne meget intense verden, som er fælles for dem.

 

Reklamer

1 kommentar

Filed under filosofering, lykke

One response to “Et nyt år starter med et smil.

  1. Kæreste Hara.

    Et glædeligt godt nytår til dig og din Herre.

    Hvor er jeg glad for at kunne følge dig og dine overvejelser og små “svinkeerinder” i din sårbarhed og usikkerhed.. skønt at se dig finde tilbage på det der er sporet for dig og for jer. Du er en stærk kvinde. Tak for at du fortsat deler.

    kærligst
    lilleQ

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s