Overgivelse.

Nu har Hara endelig overgivet sit liv definitivt til sin Herre. Sin sjæl, tanker, krop og liv er sat i Hans varetægt. Det skete bare. Uden hendes magt. Som lyn fra den klare himmel. Dog med intensive overvejelser, dialog og dyb hengivenhed. Men den endelige beslutning kom bare.

Følelsen er så intens og vil have stor betydning og ændringer for hendes liv. Nok den største ændring i hendes liv nogensinde.

Hara ved ikke helt hvad det kommer til at betyde for hendes liv, men kun glæde sig til det. Alle bekymringer er væk.

For nu kan hun tænke på Ham, hvordan hun kan glæde Ham. At denne beslutning kan berige Hans liv, og Han endelig kan få frie hænder til at arrangere gode oplevelser for dem begge. Ham og hende.

hun håber at overgivelsen medfører en ny dimension for dem begge. At den åbner op for begges sind og aktiverer dem begge således at deres egenskaber og værdier i livet virkeliggøres.

Følelsen af at give det som har været det dyrbareste for hende, hendes liv, giver hende en stor tilfredsstillelse. For den inkluderer en dyb tillid og tryghed. Alt det som hun som en submissiv kvinde har søgt i sit liv.

Det lyder for godt til at være sandt, at to personer kan erstatte hinanden og give hinanden det de mangler. Hara håber i hvertfald at hun kan give sin Herre det Han mangler. hun vil arbejde intensivt på at være tro mod sin underkastelse og sin Herres vejledning.

Hara håber, at  deres lykke kan sprede sig som ringe i vandet.

For hun ved nu, at alle ord, mundtligt og skriftligt fra Ham, føles som kærtegn og dyb omsorg ind i hendes sjæl. Det respekterer hun Ham for. Han er den støtte og klippe i hendes liv som hun altid har søgt. Og hun er dybt taknemmelig for at få lov til at opleve det.

Når hun tænker tilbage, så tror hun at de sidste to år har været udelukkende til at de lærte hinanden at kende rigtigt. Ned til kernen. Hvor de prøvede hinanden af, provokerede og satte på prøve. Så overgivelsen kunne finde sted.

Som hun skrev før så ved hun ikke hvad det indebærer i hendes liv. Men allerede mærker hun virkningerne. Denne tekst er svær at skrive, og hun må tøjle sig og tænke på hvert ord hun skriver. Så  det ikke kan støde Ham, eller på nogen måde sætte Ham i forlegenhed. Som hendes beskeder bliver.

hun tænker sig to gange, før bare…

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under frihed, lykke

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s