Faste rammer.

Aldrig før har der været så meget ro over Hara. Og tilfredshed.

hun ved nøjagtigt hvad hun skal. hun skal møde i Residenzen i morgen, pakket for en uge. Og aldrig har det været så dejligt og nemt. Hver eneste detalje, sæt, tøjdel blev sat på sengen i slavindehulen. Skoene, makeuppen og alt er meget nemt pludselig. hun ved nøjagtig hvad hun tager med. hun fik besked af sin Herre hvad Han ville nu. Så behøver hun ikke at tænke over det, eller forsøge at læse tanker. hun skal lave kostplan og indkøbsliste, og så kan hun selv strukturere sine opgaver i løbet af ugen. Og fået frie hænder lige i det omfang hun har lyst til og ønsker.

Faste rammer. Det passer så fint til hende. Det er hendes behov og natur. hun har ventet på dette længe. Kontrollen. Farve, stof , snit og små frække detaljer kan overraske men ellers ikke noget andet. Alt gennemtænkt. Han kontrollerer og hun adlyder. Og hun glæder sig til at adlyde som en lille killing knælende. Underdanig og ydmyg.

Mon Han sender hende en link i aften, igen. For at gejle og varme op hendes liderlige sind, som i aftes. Hvor hun bare kiggede, uden at røre. hun behøver det ikke, det er inde i hendes hoved.

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed, kontrol, lykke

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s