Venten.

Jeg genkender så meget jeg læser hos andre slavinder og submissive på deres blog. Nogle gange synes jeg det er svært at skrive her. Synes jeg udleverer mig selv og Herren for meget, og har svært ved det. Og må så udgive en vulgær porno-fantasi, som jeg synes også udleverer mig meget. På den anden side så er jeg heller ikke altid den pæne pige. Jeg er så meget.

Men i øjeblikket venter jeg bare på min Herre. Han kommer nemlig hertil i slavinde-hulen, og hjælpe mig med nogle ting og så overnatte. Ellers har jeg snakket med Ham på skype i kort tid i de sidste aftener. Men det er ikke det samme, men alligevel meget godt. Så bliver der ikke skrevet i lange baner.

Tiden er derfor gået med at læse hos andre. Og det slår mig hvor alvorligt det jeg har taget min rolle helt fra starten, og hvor afhængig og underkastet jeg er min Herre. Jeg har også forstået at det er sådan Han vil have det.

Dog må jeg indrømme at jeg savner lidt spanskrøret og den skarpe smerte fra ridepisken. Og behandlingen bagefter. Mærker suset i kroppen og overgivelsen i Hans vold. Men det er så bare godt at det hele er der i dvale, sovende indtil det bliver kaldt frem igen.

Eller bare blive bundet og taget…

OOhhhh jeg tænder på hænder. Hænder der rører, piller, hiver, kniber, kræver, smækker og holder om. Jeg tænder enormt, og har altid gjort, på mandehænder. Hænder der kan så meget. Der har været brugt igennem hele menneskeheden. Jeg kan sidde og se på min Herres hænder i lang tid. Hvordan Han bøjer fingrene, sætter den mindste med de andre. Tager forsigtigt om, men alligevel beslutsomt, med de hænder der kan så meget. Og som skal snart bruges her i slavindehulen.

 

Jeg elsker min Herres hænder.

1 kommentar

Filed under afhængighed, længsel, lydighed, lyst, slavinde-tanker

One response to “Venten.

  1. Det er vel nok et lækkert billede. Det hele er helt perfekt…. han er påklædt, og hun er bare et objekt, han har kontrol over.
    Og du har helt ret i det med hænderne.
    Kh. Irene

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s