Flirteri.

For første gang hun kiggede ind i Hans øjne, tænkte hun at hun kunne se dem uden briller. Og de havde denne ubestemmelige farve. Varm grøn med lidt brunt i.

Han holdt hendes blik fast uden at nedstirre hende. Han snakkede. Hun ved ikke hvornår hun holdt op med lytte for at koncentrere sig om de dybe smilerynker omkring øjnene, uden at miste blikket. Hun følte at hvis hun slap Hans øjne så ville hun aldrig få dem at se sådan igen.

Mennesker gik forbi, og hun holdt sit blik på Han øjne og forsøgte at lytte. Han lød meget klog. Det vidste hun godt, det indtryk havde hun fået af Ham fra starten.

Hun tænkte hvordan kunne en mand snakke konstant og samtidig holde sine øjne på hendes. Han lød meget erfaren. Gad vide om Han var gift. Og lykkelig. Gad vide om Han kiggede sådan ind i de andre kvinders øjne.

Ind i mellem smilede Han, imens Han snakkede. Hun begyndte at blive urolig, fordi hun var bange for at Han ville kunne læse hendes tanker. Hun forsøgte at give sine følelser ord, men fandt dem meget senere.

Først havde hun undgået Ham lidt, men kigget på Ham i smug. Forsøgte at se godt ud, og lidt cool. Så Han lagde mærke til hende.

Så temmelig meget senere blev hun skubbet ind i Hans arme, uden at der skete noget. Derefter løb hun altid forbi Ham, når hun mødte Ham på gangene eller i køkkenet. Så en dag hilste Han særlig godt. Og hun løb væk, havde travlt.

Tog mod til sig om aftenen og skrev til Ham på facebook, at hun havde desværre haft så travlt, at hun ikke kunne snakke. Forhåbentlig kunne hun gøre bod for det en anden gang. Så var lavinden sat af sted. Ikke længe efter sagde Han “skal vi gøre det færdigt som vi var startet på”, og endnu senere sagde Han “skal vi lege”. Var det flirteri?

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under overvejelser, slavinde-tanker

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s