Ventende parat…

Det har altid været sådan, at jeg har ikke sex med min Herre, medmindre Han har lyst til det. Det vil sige at Han er i det lune, at ville have sex. Jeg kan selvfølgelig altid sige til Ham at jeg trænger eller har brug for. Det hidser Ham som regel op, og for det meste i den sadistiske retning.

Men selvfølgelig kan jeg lokke Ham og forføre, for at få Ham til at få lyst. Det gør jeg tit. Han forventer at det er min opgave at gejle Ham op. Hvor Han ligger passivt og bliver betjent.

Jeg har en helt speciel måde at gøre det på. Hvor jeg driller Ham og pirrer, indtil Ham befaler at jeg skal bruge munden eller gøre andet. Nogle gange hiver Han bare i mine hofter og løfter mig op så Han har fri adgang.

De gange hvor jeg bliver vækket hvor Han bare trænger ind, hvor Han formentlig har smurt mig hurtigt ind i sit mundvand, er de gange som har givet mig stooor nydelse og gjort mig lynhurtigt klar.

For efterhånden er Han holdt op med at spørge om kussen er klar. For det er den altid. Der skal ikke så meget til. Som at smøre en maskine så alt kan glide let.

Jeg bruger sjældnere dildoer eller legetøj, det er bare noget som er styret af min Herre. Jeg har slet ikke adgang til hjælpemidlerne, de er nu kommet i en lukket kuffert efter at have været i kassen. Det eneste som er inden rækkevidde er tryllestaven, eller the magic wand. Den kan jeg heller ikke bare frit benytte mig af. Det er kun med tilladelse fra min Herre eller befaling fra Ham.

Efter daglig intens træning, styret af Ham på tidligere tidspunkt, så lærte Han mig at styre mine kusse-muskler, så de til hver en tid kan stramme om Ham og give Ham nydelse. Og selvfølgelig mig selv.

Det der får mig til at skrive dette nu, er denne søde forventning jeg har nu. Et godnat i aftes uden sex, men med en forventning da Herren sagde, at jeg skulle have halsbåndet på i dag. Det har jeg ikke haft på et stykke tid fordi børnene har været her. Jeg tog slet ikke om Ham som jeg plejer for at gejle Ham op og pirre, fordi jeg vidste at Han skulle meget tidligt op.

Tanken om tryllestaven kom automatisk op i mit hoved, da jeg vågnede her til morgen. Men jeg skubber den hurtigt væk igen. Det er ikke min lyst og orgasme, men Hans. Jeg må vente på Ham. Jeg mærker hvordan det kilder,  ved tanken. Og jeg ved at jeg vil mærke den hele dagen.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under lyst, tilfredshed, træning

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s