Mit livs klimaks.

Her i august måned er der tre år siden Herren og jeg talte om at indlede et uforpligtende seksuelt forhold sammen. Det blev dog først fuldbyrdet i oktober samme år. Med den tydelige klausul fra os begge, at holde os væk fra forelskelse og at flytte sammen. Det ville kun volde smerte. Jeg tror ikke der var gået et år siden Herren blev skilt, hvorimod jeg havde væet alene mange år med min datter.

Meget hurtigt fandt vi ud af at forholdet skulle være et D/s forhold. Første gang vi var sammen, sad jeg på sengekanten af Hans seng og forestillede mig den underdanige kvinde der gør alt for sin mand. Herren havde da forsigtigt ytret sig om sine fantasier og ønsker om en kvinde, som så matchede det billede jeg gjorde dengang i mit indre.

Allerede anden gang vi var sammen, fik jeg et bind for øjnene og mærkede for første gang hvordan mine sanser blev udfordret af min Herre.

Siden har vores forhold udviklet sig. Vi er dog blevet forelskede og arbejder på at flytte sammen. Herrens strategiske natur og min strukturerede sans bliver sat i brug, hvor vi leder efter vores livs drøm, som er fælles. Vores drømmehus. Det er helt fantastisk hvordan vi er enige, og hvordan vores drømme og billeder forenes. En serveringslue…ak…og alle de andre detaljer…et værksted…hmm…begge har det i hænderne…mulighederne…på hver sin vis…i forening.

Jeg kan sige at dette er mit livs klimaks. Mit livs drøm. Mit livs lykke. Som et eventyr. Med en klog, smuk, dejlig, blid, dominant og meget omsorgsfuld mand, min Herre.

Udfordringerne er mange. Der er mange grænser der skal flyttes. Der er meget der skal rykkes, men aldrig så hurtigt at det overgår min Herres perfektionisme og Hans ansvarsfølelse. Efterhånden som Han overtager sider af mig, så forlader jeg kontrollen og sætter min energi et andet sted.

Herren har altid brugt sammenligningen med at løfte en flig af det der er muligt. Jeg ved ikke hvor vi er nået hen nu, men vi er enige i alt. Jeg har ikke så mange ting længere som er vigtigere end at tilpasse mig og underkaste mig Ham. Hvis der er noget, er det en kvindelist at få Ham til at acceptere og forære mig det jeg ønsker.

Mit liv er blevet så enkelt men så kompliceret, fordi der åbnes flere døre hele tiden, efterhånden som andre døre lukkes. Det er som brikker som falder på plads, i mit liv i hvertfald.

Utvivlsomt er det lidt anderledes for Herren, fordi Han har fået flere forpligtelser ved at have mig som sin slavinde, men derimod tror jeg Han ser chancen for at overgive noget af sine daglige hverdagsting i de kvindelige hænder. Og lade sin kvinde give Ham det der manglede i Hans liv, omsvøbt med kærlighed.

Vores forhold er ikke båret oppe af seksualiteten alene. Der er kommet andre vigtige ting ind, og der kommer flere og flere. De kommer som i etaper eller i spring men dog langsomt udviklende. Der er ikke længere fetisher og ydre stimulanser som kører det hele, men en indre drift som igen forenes med min dominante Herre.

Jeg lærer min Herre mere at kende med hver dag, og Han sikkert mig. Alligevel har vi taget en beslutning, uden forbehold. At tage risiko er et begreb jeg ikke bryder mig om, for livet er risiko. Det skal leves. Det har været vigtigt for mig at kunne se for enden af tingene, en varighed.

Men beslutningen alene er enden. Enden på et kapitel, og starten på et nyt. Sådan har mit liv altid været. I kapitler. Også for Herren, uden at Han har set således på det.

Springet er stort for os begge. Men uanset D/s eller ej, så er det vigtigt med at to styrker bliver sat sammen i en, i stedet for to vildtfarende seperate.

Min ejer, min Hersker, min Herre vil jeg altid knæle for og beundre. Jeg vil altid gøre mit ypperste til at behage Ham og øge Hans velvære. Jeg vil altid bruge mine tvivl til at lære af, og styrke Ham og os.

Skriv en kommentar

Filed under lykke, slavinde-tanker, tilfredshed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s