At kæfte løs…

om alting. Det kalder Han det. Jeg kalder det andet. At være uforskammet. Og miste fokussen fuldstændig som slavinde. Og kæfte løs. Ja sige ting som godt kunne være sagt, men på en helt anden måde.

Jeg ved godt hvorfor. Fordi jeg har udskudt en opgave som tager ca 3-4 timer og skal laves inden ferien. Og ferien starter i morgen. Akkurat den samme følelse som at udskyde en stil til sidste minut.

Men nu lader jeg det gå ud over Ham. Forgifter atmosphæren, ved at have mening om banale ting og kæfte løs. Så Han ikke engang for lov til at svare.

Heldigvis ser jeg det meget hurtigt. Og jeg fortryder inderligt. Og beder om tilgivelse og får den. Men fortrydelsen går dybere fordi jeg skuffer Ham. Gør Ham træt og irriteret.

Da vi kyssede en godnat kys uden sex i nat, vidste jeg at jeg ville ligge vågen. Og Han sove. Min dårlige samvittighed ville nage mig, og jeg ville føle mig uduelig.

Men lige inden jeg faldt i søvn kom jeg i tanker om det dejlige lys. Alt det dejlige livet havde at byde. Og jeg tænkte endnu engang at der er plads til det her.

Det var også det sidste Han sagde til mig i morges når Han forlod Residenzen. Han spurgte mig hvad jeg skulle lave i dag. Og jeg svarede at det var de opgaver som har deadline i dag, og er blevet udskudt. Det gjorde Ham tilfreds og det milde bestemte smil kom igen på Hans ansigt.

Så de næste mange timer. Opgaver. Og så vil jeg mærke lettelsens sus. Og tænke at i morgen starter 3 ugers ferie for en ledig. En uge ud at rejse med børnene, en uge i Residenzen og så sidst en uge sammen med Herren til vores yndlingsby.

Jeg er blevet så dygtig til at vide hvad grasserer i min samvittighed, mit hoved og mit følelsesliv. Og der er en ting til, som jeg ikke kan gøre noget ved. Og det drejer sig om dagen i morgen og overmorgen. Men det vil jeg have ordnet også med min samvittighed i morgen.

Det står mig ikke altid klart hvad er starten, hønen eller ægget. Min submission og mine stærke følelser og sårbarhed. Min trang til at overlade ansvar til Ham. Og modtage og modtage når jeg føler mig tappet. Men jeg ved at de næste mange timer, når jeg laver mine opgaver vil give mig energien igen. Og heldigvis er det nogle opgaver jeg kan finde ud af at løse.

 

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under afhængighed, angst, ansvar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s