Hvem er Hara?

Hara er en kvinde som startede med at lave en kontrakt med sin Herre og blev Hans slavetøs. Dette var i begyndelsen af december 2009. Senere i efteråret, havde hun arbejdet sig op til at blive Hans slavinde. Herren kalder sig Dominus Zhack :-).

Herren og Hara bor ikke sammen, men mødes når de kan. Først var det udelukkende i Residenzen, Hans bopæl, men nu er det også i slavinde-hulen som de kalder hendes lejlighed. Herren og Hara havde kendt hinanden inden de indledte deres forhold, men de var kun kærester i 2-3 måneder indtil de besluttede at forholdet skulle være Bdsm- forhold blandet andet.

Af natur er Hara submissiv kvinde. Og bærer de langfleste egenskaber som en submissiv kvinde gør. Dog har hun arbejdet sig op i gennem sit liv til at være en selvstændig uddannet kvinde som havde kontrol over alt sit liv. Men først nu efter at hun er blevet en slavinde forsøger hun at afgive kontrollen, på flere måder end seksuelt. hun er en stor livsnyder, og har fetish for mange ting. Tøj og sko er nok hendes største fetish. Tørklæder og hansker. Men også makeup, og mange mange ting og sager ;-). hun har enda fetish for bestemte situationer og seksuelle præferencer, men de forenes med den underdanige rolle hun har overfor hendes Herre.

Tidligt i deres forhold, ønskede Herren at hun kaldte sig selv i tredje person, og Ham også. Dette er hun så vant til nu, men selvfølgelig snakker de tit til hinanden som jeg og du. Men indtil videre skriver hun om sig selv, som tredje person. Altså med navn, eller slavinden eller hun. Og med lille bogstav, med undtagelse er navnet Hara automatisk blevet med stort med tiden, uden at Herren og hende har drøftet det.

Den kontrakt Hara lavede efter sin Herres anvisninger, har hun forsøgt at følge til punkt og prikke. Den har været revideret, og er nu meget enkel. Og slet ikke svær at følge, vel at mærke når hun beholder sin fokus som slavinde.

På et tidspunkt ønskede Hara nærmere ansvisninger omkring sin rolle og det blev til en Protokol, som nu er under revison hos Herren. I protokollen beskriver Herren meget detaljeret hvad Han forventer af hende. hendes attitude, hendes væremåde, hendes positioner, hendes gestus, hendes pligter og ikke mindst hendes roller.

I protokollen har Herren beskrevet de forskellige roller Han ønsker at Hara har når hun er sammen med Ham. De er alle sammen beskrevet nøjagtigt i protokollen og hver rolle har en uniform. Den forbedring og revision Herren foretager nu, vil evt medføre flere roller.

Hara har en rolle som stuepige i Herrens Residenz. hun skal gøre rent hos Ham og Han har lavet en liste over de ting som skal gøres og hyppigheden af dem. Dette er selvfølgelig gjort i overenstemmelse med hende, da hun foreslog både hyppighed, og detaljer. F.eks. afstøvning af persienner, eller vask af badeværelsesfliser etc. Hara har en stuepigeuniform, men når hun udfører disse pligter, har hun bare en stram t-shirt kjole i stærke farver, uden trusser. Nem at vaske bagefter og bøje sig og kravle der hvor der er nødvendigt i et almindeligt hjem. Men nogle gange kommer stuepigeuniformen på. Todelt, med selvsiddende, akkurat som i sex-annoncerne.

En anden rolle som Hara har er at være chauffør for Herren. Her skal hun bære sort læderjakke og sort kjole, men her på det sidste er disse udklædninger forsvundet for varmere tøj, eller bare mere praktisk. Men nogle gange, leger de den rolle lidt. Men i hvertfald er Hara´s bil til rådighed for Herren, og hun kører Ham når Han ønsker det.

Endnu en rolle er massøsen. Her er der også uniformer, som består af kort top, g-streng bundet i siden og selvsiddende. De har hynder, specielle håndklæder, lagen og olie til dette formål. I starten fik Hara besked på at tilegne sig viden og færdigheder i forskellig slags massage teknikker. Meget ofte ender det med seksuel massage, hvor Hara får lov til at massere sin Herre med sin kusse.

Ledsageresken er en rolle, som ofte er benyttet til de rejser Herren og hende kommer på. Der er Hara oftest i en bestemt uniform, en mørk dragt og en hvid skjorte. En rigtig kontormus. Som går ved siden af sin Herre, på en helt bestemt måde, som Han har lært hende. Ved Hans højre side, bagved som en skygge. Nogle gange venstre side, men det er sjældent. Ledsagersken, skal sørge for en del ting for Herren, huske Hans overtøj, være tilstede, og hun skal også opføre sig på en helt bestemt måde når de er på en restaurant. hun må f.eks. aldrig sætte sig ned før Ham og altid efter at Han har givet tegn til det. hun serverer maden for Ham, hvis det er nødvendigt og starter aldrig før Ham. Men Han skænker altid vinen op til sig selv og hende.

Den sidste rolle er kurtisanen. Det er denne Herren har sex med. hun er Hans kvinde som knæler for Ham, og står til rådighed for Ham, yndig helst i gennemsigtig kjole, parat og underdanig. Kurtisanen sidder altid på en pude på gulvet hos Herren. Både i Residenzen og i slavinde-hulen. hun lytter opmærksomt på Ham, servicerer Ham og er der for Ham og kun for Ham.

Reklamer

6 responses to “Hvem er Hara?

 1. Kære hara.

  Hvor fantastisk en morgen sådan lige at falde over en blog som din. Har læst den fra ende til anden nu og ser frem til at følge med videre frem. Du fortæller med indlevelse.

  Bless maria magdalena

 2. Mange tak maria.

  Det er dejligt at få kommentar fra dig. Lige nu. Det var lidt hårdt for slavetøsen, at sige farvel ti en hun elsker meget, og samtidig konstatere at hun ikke kunne være med sin Herre som hun plejer. Livet rammer nogle gange hårdt, men hun nyder at skrive så hun undgår sine selvmedlidenhedspytte og fokussvigt som slavetøs. hun har læst din blog fra ende til anden også, tidligere. Nydt det og følt med. Mange tak.

  Hilsen hara.

 3. Kære Hara
  Hvor spændende og fascinerende at læse om dit univers og særligt om dine mange tanker. Bliv ved med at skrive. Jeg vil nyde at få lov til at læse med her.
  Knus
  Prinsesse Slot

  • Ih tak kære Prinsesse Slot.

   Jeg nyder at skrive, det har hjulpet mig enormt. Samtidig kan jeg selv se min udvikling og det er opfordrende. Men jeg elsker også at læse og blive inspireret af andre blogsider. Bl.andet din side. Jeg lærer også en hel del. Dette er alvor for mig, og en livsstil jeg har valgt med min Herre.

   Men nu har jeg fået besked fra min Herren om at skrive hver anden dag på min offentlige blog, så jeg må gøre mig umage når jeg skriver. Vælge billeder eller ej, og skrive det jeg kan være stolt af og min Herre kan være stolt af.

   Hver anden dag får jeg så lov til at skrive til Ham på den beskyttede blog.

   Kærligst fra Hara.

 4. misshal

  Dejlig læsning.. Og giver dig ret.. Det hjælper meget at skrive det.. også selv om det måske kun er en selv der læser det..

  Kram misshal

 5. Tak for din kommentar misshal.

  Jeg har nu også set din blogside. Ja de der skriverier er lidt svære nogle gange, men meget rare når man er i gang.
  Der er sådanne ups and downs i denne verden. Men heldigvis mest ups.
  Denneher kinky, D/s, Bdsm anderledes blogverden er ved at være lidt fattig. Eller så er jeg ved at vokse fra den. Hvem ved?

  I hverfald takker jeg dig for at læse med, og ønsker dig alt godt.

  Kærligst fra Hara.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s